Dogman trailer | Ο Marcello Fonte πρωταγωνιστεί σε ένα δράμα «οδόντα αντί οδόντος»

Με την υπογραφή του δημιουργού του ‘Gomorrah’
19 Ιανουαρίου 2019 14:13
Dogman trailer | Ο Marcello Fonte πρωταγωνιστεί σε ένα δράμα «οδόντα αντί οδόντος»

H Magnolia Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer το δράμα εκδίκησης Dogman του Matteo Garrone (Gomorrah, Reality, Tale of Tales), το οποίο διαγωνίστηκε στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών, και συμμετέχει ως η επίσημη πρόταση της Ιταλίας στην Κατηγορία Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στα φετινά Όσκαρ.

Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται στην υποβαθμισμένη περιοχή Magliana, στα περίχωρα της Ρώμης. Η ταινία εμπνέεται από την αληθινή περίπτωση του κακοποιού Pietro De Negri ή αλλιώς “Er Canaro” μεταφέροντας μας με ανάλογο τρόπο την ιστορία αυτοδικίας του ‘Marcello’(Marcello Fonte), ενός μικροέμπορου ναρκωτικών που ωστόσο τα πρωινά δουλεύει ως φροντιστής σκύλων.

Ο άνδρας δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα  με τα ζώα απ’ ό,τι με τους ανθρώπους. Το μόνο πρόσωπο που φωτίζει την καθημερινότητά του είναι η ‘Alida’ (Alida Baldari Calabria), η κορούλα που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του. Εντούτοις, οι επαφές του με άτομα της παρανομίας θα τον φέρουν αντιμέτωπο με μία τεράστια προσωπική κρίση. Την ρουτίνα του συνταράσσει ένα σοβαρό συμβάν που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή του και που θα τον γεμίσει με άσβεστο θυμό και μίσος για εκείνον που τον έβλαψε ανεπανόρθωτα.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Edoardo Pesce, Nunzia Schiano, Adamo Dionisi, και ο Francesco Acquaroli.

Το Dogman το οποίο εντυπωσίασε και εμάς που το παρακολουθήσαμε στο 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, έχει δρομολογηθεί να κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. στις 12 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: