The Hummingbird Project trailer | Οι Eisenberg και Skarsgard προσπαθούν να μπουν στο χρηματιστήριο

Και καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ταράξουν τα νερά της Wall Street
19 Ιανουαρίου 2019 14:00
The Hummingbird Project trailer | Οι Eisenberg και Skarsgard προσπαθούν να μπουν στο χρηματιστήριο

Η The Orchard έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο σατυρικό δράμα The Hummingbird Project του Καναδού δημιουργού Kim Nguyen (War Witch, Two Lovers And A Bear) όπου πρωταγωνιστούν ο Jesse Eisenberg  και ο Alexander Skarsgard.

Ο κεντρικός άξονας του φιλμ περιστρέφεται γύρω από την ενδιαφέρουσα ιστορία δύο ξάδερφων, του  ‘Vincent’ (Eisenberg) και του ‘Anton’ (Skarsgard) που ασχολούνται με την κατασκευή δικτύων οπτικών ινών. Φιλοδοξούν λοιπόν, να εισέλθουν δυναμικά στην αγορά των μετοχών, αποκτώντας προβάδισμα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους με ένα νέο ανταγωνιστικό μοντέλο σύνδεσης που σκοπεύουν να εγκαταστήσουν από το Kansas μέχρι το New Jersey.

Οι άνδρες αποφασίζουν να προωθήσουν τις διαδικασίες εγκαθίδρυσης και εδραίωσης της δική τους επιχείρησης στην μοντέρνα εποχή της διασυνδεσιμότητας και της ψηφιακής επικοινωνίας. Ξεκινούν λοιπόν, την δική τους δονκιχωτική περιπέτεια, αλλά το θέμα είναι ότι το προηγούμενο αφεντικό τους, η ‘Eva Torres’ (Salma Hayek) μόλις το πληροφορείται κηρύσσει πόλεμο εναντίον τους.

Τα γυρίσματα του project που έκανε και ένα αμφιλεγόμενο πέρασμα από το Φεστιβάλ του Τορόντο, πραγματοποιήθηκαν στο Quebec.

Το The Hummingbird Project αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 15 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: