Level 16 trailer | Η Danishka Esterhazy δημιουργεί την δική της δυστοπία στην μεγάλη οθόνη

Και μάλιστα δίνοντάς της άρωμα από το ‘The Handmaid’s Tale’
18 Ιανουαρίου 2019 13:26
Level 16 trailer | Η Danishka Esterhazy δημιουργεί την δική της δυστοπία στην μεγάλη οθόνη

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το δυσοίωνα φουτουριστικό θρίλερ Level 16  το οποίο φέρει την υπογραφή της Danishka Esterhazy που έχει  ενσωματώσει κάποιους από τους χειρότερους φόβους που κυριαρχούν στο The Handmaid’s Tale.

Η υπόθεση του έργου λαμβάνει χώρα στο μέλλον, σε ένα ιδιότυπο και μυστηριώδες οικοτροφείο θηλέων όπου οι έφηβες εκπαιδεύονται με τον πιο συντηρητικό τρόπο ώστε να λάβουν τον πιο στερεοτυπικό ρόλο που έχει δοθεί σε γυναίκα με το πρόσχημα να αναδειχθεί η κάθε μια τους σε «σωστή δεσποινίδα». Η διευθύντρια αυτού του ιδρύματος, ‘Miss Brixil’ (Sara Canning), φροντίζει να σκληραγωγήσει  με σιδηρά πειθαρχία τις νεαρές και να τιμωρήσει όσες δεν υπακούν στους κανόνες της πόσο μάλλον όσες αντιτίθενται σθεναρά στο να λάβουν τις δεξιότητες που πρέπει να έχουν ως ενάρετες κοπέλες.

Όταν ωστόσο, οι φίλες ‘Vivienne’ (Katie Douglas) και ‘Sophia’ (Celina Martin) που πρόκειται να ενηλικιωθούν φτάνοντας στο τελικό στάδιο αγωγής, το λεγόμενο 16ο επίπεδο, ανακαλύπτουν φρικτές αλήθειες. Στην προσπάθειά τους λοιπόν, να ξεσκεπάσουν τα απαίσια αυτά μυστικά και να σώσουν και τα υπόλοιπα κορίτσια από την βασανιστική αυτήν μεταχείριση, θα ξεκινήσουν μία ανταρσία κάτι που δεν θα αργήσει να φέρει ως απάντηση σκληρά αντίποινα από μεριάς της διεύθυνσης του ινστιτούτου. 

Η πρεμιέρα του Level 16 έχει οριστεί για τις Η.Π.Α. την 1η Μαρτίου του 2019, ενώ την ίδια μέρα θα είναι διαθέσιμο και σε υπηρεσία VOD. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: