Ashes in the Snow trailer | Η Bel Powley προσπαθεί να επιβιώσει σε μία ταραχώδη συγκυρία

Εκείνη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
14 Ιανουαρίου 2019 20:01
Ashes in the Snow trailer | Η Bel Powley προσπαθεί να επιβιώσει σε μία ταραχώδη συγκυρία

Η Vertical Entertainment έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το πολεμικό δράμα εποχής Ashes in the Snow του Marius A. Markevicius, το οποίο έκανε πέρυσι το ντεμπούτο του στο Los Angeles Film Festival, με την Bel Powley (White Boy Rick) να υποδύεται εδώ κεντρικό ρόλο.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος Between Shades of Gray της λιθουανικής καταγωγής Αμερικανίδας συγγραφέως, Ruta Sepety. Η υπόθεση του έργου τοποθετείται εν έτει 1941, κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μία 16χρονη ανερχόμενη καλλιτέχνιδα και η οικογένειά της απελαύνονται στην Σιβηρία εν μέσω των βίαιων διωγμών που έχει κηρύξει ο Στάλιν στην περιοχή της Βαλτικής. Όμως το πάθος μιας κοπέλας για τέχνη και η άσβεστη ελπίδα της να βρει δημιουργική διέξοδο μπορεί να την φέρουν πιο κοντά στο όνειρό της.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Martin Wallstrom, Lisa Loven Kongsli, Jonah Hauer-King, Peter Franzén, και η Sophie Cookson.

Το Ashes in the Snow προγραμματίστηκε να διανεμηθεί στις 11 Ιανουαρίου του 2019 σε επιλεγμένα θέατρα των Η.Π.Α. αλλά και σε υπηρεσία VOD.