Η ταινία Minecraft προχωράει και βρήκε σκηνοθέτη

Δεν χάνει την πίστη της στο project η Warner Bros.
14 Ιανουαρίου 2019 09:15
Η ταινία Minecraft προχωράει και βρήκε σκηνοθέτη

Ένα κινηματογραφικό project που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στα σκαλιά είναι αυτό του Minecraft για το οποίο είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα για την πρόοδό του. Η μεταφορά του πασίγνωστου βιντεοπαιχνιδιού γίνεται δια χειρός της Warner Bros. η οποία μέσα από το Variety μαθαίνουμε ότι βρήκε και σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Peter Sollet, που είναι γνωστός για το Raising Victor Vargas. Μάλιστα, εκτός από τη σκηνοθεσία ο Sollett θα υπογράψει και το σενάριο του φιλμ. 

Στην παραγωγή συμμετέχει η ίδια η developer του Minecraft, Mojang, και ο John Spaihts. Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε για τη πλοκή αυτή θα ακολουθεί ένα έφηβο κορίτσι και την παρέα της, οι οποίοι θα πρέπει να σώσουν την τετραγωνισμένη χώρα του Overlord από τον σατανικό Ender Dragon. 

Από το 2014 το στούντιο προσπαθεί να φέρει στη μεγάλη οθόνη το Minecraft, αλλά συνάντησε πολλές τρικυμίες στην πορεία. Η πιο πρόσφατη ήταν ότι τον Αύγουστο έγινε γνωστό πως θα χάσει το ραντεβού με την ημερομηνία πρεμιέρας που είχε ανακοινωθεί για τις 24 Μαΐου 2019. Ακόμη, δεν ξέρουμε την καινούργια ημερομηνία κυκλοφορίας.