Rambo 5: Σε ρόλο καουμπόι ο Sylvester Stallone (φωτο)

Ακόμη μια ανάρτηση στο Instagram του για το "Τελευταίο Αίμα" 
11 Ιανουαρίου 2019 17:22
Rambo 5: Σε ρόλο καουμπόι ο Sylvester Stallone (φωτο)

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Rambo 5, που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει και την τελευταία φορά που θα δούμε τον χαρακτήρα του Rambo να τον ενσαρκώνει ο Sylvester Stallone. Ο εμβληματικός ηθοποιός, που έχει μια πολύ ζωηρή παρουσία στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα θα αναρτά συχνά ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία, ξεκινώντας από σήμερα. 

Για ακόμη μια φορά βλέπουμε την καουμπόικη ζωή που έχει ασπαστεί ο John Rambo, με τον ίδιο να ιππεύει ένα άλογο και να φοράει το χαρακτηριστικό καπέλο. Ξέρουμε όμως ότι αυτή θα διαταραχθεί καθώς θα πρέπει να τα βάλει με το μεξικάνικο καρτέλ. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Every few days until the MOVIE comes out I’m going to post images from the upcoming RAMBO . See if you can follow along with the story using your imagination. All of the images that I post will be in black-and-white, but the film will be in dramatic color… #rambo5

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Το "Last Blood" -δηλαδή "Το Τελευταίο Αίμα"- όπως τιτλοφορείται η ταινία υπόσχεται πως θα είναι το τελικό, ζοφερό και άκρως βίαιο κεφάλαιο του Ράμπο. Άλλωστε ο Stallone πρόσφατα αποσύρθηκε από τον θρυλικό ρόλο του Rocky Balboa στο Creed 2, αφήνοντας το franchise στα χέρια του Michael B. Jordan. 

Η πρεμιέρα του Rambo 5: Last Blood θα γίνει μέσα στο χειμώνα του 2019, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί ακόμη ακριβής ημερομηνία.