Θα σώσουν οι Avengers την παρουσίαση των Oscars;

Μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί 
11 Ιανουαρίου 2019 12:30
Θα σώσουν οι Avengers την παρουσίαση των Oscars;

Το θρίλερ που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το ποιος θα παρουσιάσει τη φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ (24/02) φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR, το ABC που μεταδίδει εδώ και δεκαετίες την λαμπερή βραδιά δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τον κωμικό Kevin Hart ως οικοδεσπότη και έτσι έμεινε η θέση αυτή στον αέρα μερικές εβδομάδες πριν την μετάδοση τους. 

Ωστόσο τη λύση φαίνεται πως θα δώσει η Disney, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της το ABC και προτείνει να βασιστεί η βραδιά όχι σε έναν παρουσιαστή αλλά σε πολλές διασημότητες τόσο για την παρουσίαση των βραβείων όσο και τα διάφορα σκετς. Αυτά τα ονόματα δεν είναι άλλα από το cast των Avengers της Marvel με τους παραγωγούς των Oscars να προσπαθούν να εξασφαλίσουν όσο περισσότερους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς μπορεί. 

 

 

Έτσι, λοιπόν, οι Avengers θα συγκεντρωθούν για να σώσουν κυριολεκτικά τη βραδιά των 91ων βραβείων Oscars, να ανεβάσουν τα νούμερα του ABC, καθώς και να αποτελέσουν μια δωρεάν διαφήμιση για το άκρως αναμενόμενο Avengers: Endgame (25 Απριλίου). Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια λοιπόν θα καταφέρoυν το ABC και η Disney. 

Ωστόσο, δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι Εκδικητές ανέβηκαν στη σκηνή των Oscars, καθώς στη μετάδοση του 2013 οι Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (Bruce Banner/The Hulk), Jeremy Renner (Hawkeye) και Samuel L. Jackson (Nick Fury) εμφανίστηκαν για την απονομή ενός βραβείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα ολοκληρώνονται οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε το μισό κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel -αυτό που απέμεινε από το snap του Thanos τουλάχιστον- να κάνει...κατάληψη στην λαμπρότερη βραδιά του κινηματογράφου. Μάλιστα, λέγεται ότι από πολλούς από τους αστέρες της Marvel ζητήθηκε να μην παρευρεθούν στις Χρυσές Σφαίρες 2019, ώστε να διασφαλιστεί ότι η παρουσία τους στα φετινά Oscars να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο ντόρο. 

Όλα θα ξεκαθαριστούν τις επόμενες μέρες καθώς κοντεύει η πρεμιέρα των Oscars 2019 στις 24 Φεβρουαρίου.