IO trailer | Στην νέα μεταποκαλυπτική ταινία του Netflix ο «μπλε πλανήτης» εκπέμπει SOS

Και η Margaret Qualley βάζει τα δυνατά της να τον σώσει
10 Ιανουαρίου 2019 18:39
IO trailer | Στην νέα μεταποκαλυπτική ταινία του Netflix ο «μπλε πλανήτης» εκπέμπει SOS

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο δυστοπικά φουτουριστικό φιλμ IO του Jonathan Helpert (House of Time) όπου πρωταγωνιστούν η Margaret Qualley (The Nice Guys, The Leftovers, Once Upon a Time in Hollywood) και ο Anthony Mackie (Avengers: Infinity War, The Woman in the Window, Altered Carbon).

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στην ‘Sam’ (Margaret Qualley), μία νεαρή επιστήμονα και από τους τελευταίους επιζώντες ενός κατακλυσμικού γεγονότος στην Γη. Η ειδικός αυτήν έχει αφοσιωθεί στο να βρει έναν τρόπο ώστε να καταστήσει και πάλι βιώσιμες τις συνθήκες του περιβάλλοντος ούτως ώστε να μην αφανιστεί εντελώς το ανθρώπινο είδος. Κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να μην χρειαστεί κανείς άλλος να σπεύσει για την σωτηρία του σε άλλη γωνιά του γαλαξία.

Με το τελευταίο διαστημικό σκάφος να αναμένεται να φύγει σύντομα για μία μακρινή αποικία, η αποφασιστικότητά της αρχίζει να δοκιμάζεται όταν συναντάει έναν άνδρα εν ονόματι ‘Micah’ (Anthony Mackie). Πρέπει λοιπόν, να επιλέξει είτε να τον ακολουθήσει προς έναν ασφαλέστερο προορισμό μαζί με τους υπόλοιπους και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, είτε να παραμείνει πιστή στον σκοπό της και να σώσει το κάποτε φιλόξενο “σπίτι” ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Το cast συμπληρώνουν οι: Danny Huston (Magic City, American Horror Story, The Aviator)

Το σενάριο του εν λόγω project επεξεργάστηκαν η Clay Jeter (Jess + Moss), Charles Spano (Embers), και Will Basanta.

Το IO καταφτάνει στο Netflix στις 18 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: