Hotel Mumbai trailer | Οι Dev Patel & Armie Hammer αντιμέτωποι με μία τρομοκρατική απειλή

Πασχίζουν να σώσουν τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους
10 Ιανουαρίου 2019 17:33
Hotel Mumbai trailer | Οι Dev Patel & Armie Hammer αντιμέτωποι με μία τρομοκρατική απειλή

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το σύγχρονο αστυνομικό θρίλερ- δράμα Hotel Mumbai του Αυστραλού σκηνοθέτη Anthony Maras όπου σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τον Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire) και τον Armie Hammer (On the Basis of Sex, Call Me by Your Name).

Το εν λόγω φιλμ που προβλήθηκε και στο φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο, πραγματεύεται ένα ιστορικό γεγονός, και ειδικότερα την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Taj Mahal Palace Hotel το 2008. Το χτύπημα αυτό κάνει τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους του πολυτελούς ξενοδοχείου να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν κοινό θανάσιμο κίνδυνο. Δύο νέοι γονείς, ο ‘David’ (Armie Hammer) και η ‘Zahra’ (Nazanin Boniadi), ένας Ρώσος επιχειρηματίας, ο ‘Vasili’ (Jason Issacs) αλλά και ο σερβιτόρος ‘Arjun’ (Dev Patel) πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στον χρόνο και στα σχέδια των διωκτών τους ώστε να προφυλάξουν τους ίδιους και τους οικείους τους από την κρίσιμη αυτήν κατάσταση. Το συγκεκριμένο έργο εξυμνεί την ανθρωπιά, την ενσυναίσθηση, το θάρρος, την αντοχή και το πηγαίο ένστικτο του ατόμου για επιβίωση.

To cast συμπληρώνουν επίσης οι: Nazanin Boniadi, Jason Isaacs, Anupam Kher, Natasha Liu Bordizzo, Angus McLaren, Tilda Cobham-Hervey, Rodney Afif, και ο Sachin Joab.

Το Hotel Mumbai έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 22 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: