Close trailer | Η Noomi Rapace πρέπει να αναμετρηθεί με έναν ασύμμετρο κίνδυνο

Και να παλέψει με νύχια και με δόντια για την ασφάλεια μίας νεαρής
04 Ιανουαρίου 2019 22:23
Close trailer | Η Noomi Rapace πρέπει να αναμετρηθεί με έναν ασύμμετρο κίνδυνο

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο action θρίλερ Close της Vicky Jewson (Born of War, Lady Godiva), το οποίο αντλεί την έμπνευσή του από την ζωή της γυναίκας σωματοφύλακα Jacquie Davis.

Εν προκειμένω, σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε την Noomi Rapace (Alien Covenant, Bright) ως την ‘Sam’, ειδικό μέλος της Αντιτρομοκρατικής Ομάδας και κατάλληλα εκπαιδευμένη για να ανταπεξέλθει σε μία εμπόλεμη κατάσταση. Κάποτε λοιπόν, προσλαμβάνεται για την προστασία μίας πλούσιας, έφηβης κληρονόμου, της ‘Zoe’ (Sophie Nélisse) η οποία αναμένεται να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στην εταιρεία του πατέρα της. Αν και η αποστολή της ‘Sam’ φαντάζει εύκολη μπροστά στα όσα έχει περάσει, εντούτοις η βίαιη απόπειρα απαγωγής της νεαρής έρχεται να ανατρέψει την αρχική της εντύπωση. Πλέον, η ηρωίδα και το κορίτσι είναι αναγκασμένες να μπουν σε ένα αμείλικτο ανθρωποκυνηγητό και να αγωνιστούν σκληρά για παραμείνουν ζωντανές.

Το Close έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 18 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: