Aquaman: Ξεπέρασε τα 748 εκ. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως

Πιο επιτυχημένο εμπορικά από τα Justice League και Suicide Squad
02 Ιανουαρίου 2019 12:54
Aquaman: Ξεπέρασε τα 748 εκ. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως

Για ακόμη μια εβδομάδα το Aquaman των DC Films και Warner Bros. κυριάρχησε στις επτά θάλασσες του παγκόσμιου box office. Όπως μαθαίνουμε από το Box Office Mojo, η ταινία με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa κατάφερε να είναι η κορυφαία ταινία σε εισπράξεις για δεύτερη συνεχή εβδομάδα τόσο στο Αμερικάνικο box office όσο και στο παγκόσμιο όπου απέσπασε $51.5 εκ. και $85.4 εκ. αντίστοιχα.

Επομένως, η συνολική εμπορική πορεία του ξεπέρασε, βάσει των εισιτηρίων που πουλήθηκαν μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου τα $748 εκατομμύρια, έχοντας ήδη μια πολύ πιο επιτυχημένη πορεία από τα Justice League, Batman vs Superman και Suicide Squad.  

Στη δεύτερη του εβδομάδα το Bumbeblee ξεπέρασε τα $135 εκ. εισπράξεων με τους θεατές να αγκαλιάζουν την τρυφερή spinoff ιστορία του Transformers franchise όλο και περισσότερο. Εξαιρετικά συνέχισε την πορεία του το Mary Poppins Returns με συνολικό απολογισμό μέχρι τώρα στα περίπου $175 εκατομμύρια, καθώς και το Spider-Man: Into The Spider-Verse με εισπράξεις που αγγίζουν τα $214 εκατομμύρια.