John Wick: Chapter 3 | Στην νέα φωτογραφία η Anjelica Huston συναντάει ξανά τον θετό της γιο

Και ο ήρωας ζητά την βοήθειά της
27 Δεκεμβρίου 2018 16:34
John Wick: Chapter 3 | Στην νέα φωτογραφία η Anjelica Huston συναντάει ξανά τον θετό της γιο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο στιγμιότυπο για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ δράσης John Wick: Chapter 3 του Chad Stahelski,  όπου ο Keanu Reeves επανέρχεται δριμύτερος στον ρόλο του ομώνυμου χαρακτήρα, ενώ εδώ τον βλέπουμε να συζητά μαζί με την Anjelica Huston.

Η διάσημη αυτή σταρ της υποκριτικής ενσαρκώνει εν προκειμένω έναν χαρακτήρα με το ψευδώνυμο “The Director”, μία γυναίκα ρωσικής καταγωγής από μία φυλή αθίγγανων, την Roma Ruska, που «υπήρξε υπεύθυνη για την ανατροφή και την προστασία του ‘Wick’» γι’ αυτό και σπεύδει ο άνδρας να την συμβουλευτεί.

Στο 2ο φιλμ η κατάσταση για τον ‘John Wick’ (Keanu Reeves) ήδη δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο  καθώς έτρεχε να ξεφύγει από τους εκτελεστές που τον κυνηγούσαν. Πλέον, στο 3ο sequel μεταξύ άλλων ανταμώνει με την ‘Sofia’ (Halle Berry), μία αινιγματική, παλιά του γνώριμη.

Στο επιτελείο των ηθοποιών υπάρχουν και φρέσκιες αφίξεις, όπως οι Mark Dacascos και Asia Kate Dillon που θα υποδυθούν δύο άτομα άμεσα εμπλεκόμενα με την εγκληματική οργάνωση ‘High Table’. Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Ian McShane, Halle Berry, Lawrence Fishburne, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, Tiger Hu Chen, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Lance Reddick, Common, και η Ruby Rose.

Το John Wick: Chapter 3 έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 17 Μαΐου του 2019.