Us | Στο πρώτο trailer μία οικογένεια τρομοκρατείται από εχθρικούς εισβολείς

Που μοιάζει να ζωντανεύουν τον πιο φρικτό της εφιάλτη
25 Δεκεμβρίου 2018 17:00
Us | Στο πρώτο trailer μία οικογένεια τρομοκρατείται από εχθρικούς εισβολείς

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για το ψυχολογικό θρίλερ Us του βραβευμένου με το Χρυσό Αγαλματίδιο, δημιουργού και σεναριογράφου Jordan Peele (Get Out) ο οποίος πλέον σκηνοθετεί μία φρέσκια κινηματογραφική ανθολογία ψυχολογικού τρόμου.

Οι πρωταγωνιστές του Black Panther, o Winston Duke (Avenger: Infinity War, Person of Interest, Modern Family) και η Lupita Nyong’o (12 Years a Slave), καθώς επίσης η Elisabeth Moss από το μεταποκαλυπτικό δράμα The Handmaid's Tale εδώ ενσαρκώνουν τις κυρίαρχες μορφές του cast. Το επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν επίσης οι: Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman), Anna Diop (24: Legacy), Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Madison Curry, Cali Sheldon, Noelle Sheldon και ο Tim Heidecker.

Η όλη πλοκή τοποθετείται στο σήμερα και εστιάζει σε δύο ζευγάρια, το ένα λευκών, δηλαδή της οικογένειας ‘Tyler’ (Elisabeth Moss & Tim Heidecker), και το άλλο έγχρωμων, της ‘Adelaide’ και του ‘Gabe’ Wilson (Lupita Nyong’o & Winston Duke). Η ‘Adelaide’ και ο ‘Gabe’ ξεκινούν την παραθέρισή τους μαζί με τα παιδιά τους στο σπίτι όπου έζησε εκείνη όταν ήταν κοριτσάκι, στην ακτή της Βόρειας Καλιφόρνιας. Κάποια μέρα στην παραλία θα γνωριστούν με τους γείτονές τους, τους ‘Tylers’. Η ‘Adelaide’ η οποία βασανίζεται από σκοτεινές μνήμες του παρελθόντος, αρχίζει να γίνεται ολοένα πιο παρανοϊκή ότι κάτι δοσοίωνο θα συμβεί στους οικείους της. Μόλις σκοτεινιάζει, οι ‘Wilsons’ βλέπουν τέσσερις περίεργες σιλουέτες να κρατούν ο ένας τα χέρια του άλλου ενώ στέκονται αμίλητοι στο κάτω μέρος από το δρομάκι της κατοικίας τους.

Το Us θα διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 15 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: