Greta | Στο πρώτο trailer το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι παίρνει την πιο εφιαλτική τροπή

Με τον Neil Jordan να σκηνοθετεί ένα θρίλερ για γερά νεύρα
23 Δεκεμβρίου 2018 19:06
Greta | Στο πρώτο trailer το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι παίρνει την πιο εφιαλτική τροπή

Η Focus Features έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ Greta που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου από την Ακαδημία, Neil Jordan (The Crying Game), ενώ σε αυτό πρωταγωνιστούν οι Chloe Grace Moretz και Isabelle Huppert.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στην ‘Frances’ (Moretz), μία μοναχική κοπέλα που βρίσκει μία τσάντα μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την παραδώσει στην νόμιμη κάτοχο της. Θα ακολουθήσει λοιπόν, μία διαδρομή μέχρι το Brooklyn, όπου εκεί θα γνωρίσει την ‘Greta’ (Huppert), μία μεσήλικη δασκάλα πιάνου στην οποία ανήκει το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η ‘Frances’ αρχικά νομίζει ότι στο πρόσωπο της νέας της φίλης έχει βρει μία μητρική φιγούρα,  όμως σύντομα η πραγματικότητα έρχεται να την διαψεύσει πανηγυρικά μιας που η καινούργια της γνωριμία συνιστά το άκρον άωτον μίας νοσηρής εμμονής που μπορεί κάλλιστα να μεταστοιχειωθεί σε κάτι απίστευτα τοξικό και επικίνδυνο.

Η ‘Greta’ έχει επινοήσει διάφορους τρόπους για να προσελκύσει τα υποψήφια θύματά της, και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, έτοιμη να παίξει μία διεστραμμένη και σαδιστική εκδοχή του ποντικού και της γάτας.

Το Greta αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. την 1η Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: