Us | Στο νέο φωτογραφικό υλικό η Lupita Nyong’o φαίνεται να περνάει διά πυρός και σιδήρου

Ενώ έρχονται στο φως περισσότερα στοιχεία για την πλοκή
21 Δεκεμβρίου 2018 15:45
Us | Στο νέο φωτογραφικό υλικό η Lupita Nyong’o φαίνεται να περνάει διά πυρός και σιδήρου

Κυκλοφόρησε καινούργιο φωτογραφικό υλικό για το ψυχολογικό θρίλερ Us του βραβευμένου με Όσκαρ, δημιουργού και σεναριογράφου Jordan Peele (Get Out) ο οποίος πλέον θα μας αφηγηθεί μία νέα ιστορία αγνού ψυχολογικού τρόμου, αυτήν του Us.

 Ο ίδιος ο Peele που εδώ συντονίζει και τις διαδικασίες παραγωγής μέσω της εταιρείας του, Monkeypaw Productions, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly:

«Για το 2ο φιλμ μου, ήθελα να δημιουργήσω μία μυθοπλασία με τέρας. Ήθελα να κάνω κάτι πολύ πιο σταθερό στο είδος του τρόμου αλλά που εξακολουθεί να κρατιέται από την αγάπη μου για ταινίες που είναι ανατρεπτικές αλλά συνάμα και διασκεδαστικές».

Για να επιτευχθεί αυτό, ο Peele συμβούλεψε την Nyong’o να παρακολουθήσει μία συγκεκριμένη λίστα φιλμ ώστε να «μοιράζονται μία κοινή γλώσσα μεταξύ τους» κατά τα γυρίσματα, οπότε της συνέστησε να δει τα: Dead Again, The Shining, The Babadook, It Follows, A Tale of Two Sisters, The Birds, Funny Games, Martyrs, Let the Right One In, και το The Sixth Sense.

Οι πρωταγωνιστές του Black Panther, o Winston Duke (Avenger: Infinity War, Person of Interest, Modern Family)και η Lupita Nyong’o (12 Years a Slave), καθώς επίσης η Elisabeth Moss από το μεταποκαλυπτικό δράμα The Handmaid's Tale εν προκειμένω ηγούνται του βασικού cast. Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν οι: Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman), Anna Diop (24: Legacy), Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Madison Curry, Cali Sheldon, Noelle Sheldon και ο Tim Heidecker.

Η υπόθεση που εκτυλίσσεται στην σύγχρονη εποχή, αφορά δύο ζευγάρια, το ένα λευκών, δηλαδή της οικογένειας ‘Tyler’ (Elisabeth Moss & Tim Heidecker), και το άλλο έγχρωμων, της ‘Adelaide’ και του ‘Gabe’ Wilson (Lupita Nyong’o & Winston Duke). Η ‘Adelaide’ και ο ‘Gabe’ αποφασίζουν να παραθερίσουν για λίγο μαζί με τα παιδιά τους στο σπίτι όπου έζησε εκείνη όταν ήταν μικρή, στην ακτή της Βόρειας Καλιφόρνιας. Κάποια μέρα στην παραλία γνωρίζονται με τους ‘ Tylers’. Η ‘Adelaide’ η οποία στοιχειώνεται από ένα οδυνηρό τραύμα του παρελθόντος, αρχίζει να γίνεται ολοένα πιο παρανοϊκή ότι κάτι κακό θα συμβεί στους αγαπημένους της. Μόλις πέφτει το σκοτάδι, οι ‘Wilsons’ αντικρίζουν τέσσερις φιγούρες να κρατούν ο ένας τα χέρια του άλλου και να στέκονται σιωπηλά στο κάτω μέρος από το δρομάκι της κατοικίας τους.

Το Us θα κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 15 Μαρτίου του 2019, με το πρώτο trailer του project να καταφτάνει μέσα σε αυτές τις γιορτές, Ανήμερα των Χριστουγέννων.