Deadwood (η ταινία) | Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα στιγμιότυπα από τα πλατό

Και το αυθεντικό cast δείχνει πανέτοιμο για νέα άγρια σκηνικά
20 Δεκεμβρίου 2018 10:02
Deadwood (η ταινία) | Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα στιγμιότυπα από τα πλατό

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησαν καινούργιες φωτογραφίες από το σετ της ταινίας Deadwood τα γυρίσματα της οποίας άρχισαν περίπου εδώ και έναν μήνα στο Los Angeles όπως ανακοινώθηκε τότε και από την HBO Films.

Το εν λόγω αυτό κινηματογραφικό εγχείρημα συνδέεται με το σύμπαν του ομώνυμου βραβευμένου με Emmy σόου western του David Milch, το οποίο διήρκησε από το 2004 έως το 2006, με τον ίδιο τον δημιουργό του να επεξεργάζεται και εν προκειμένω το σενάριο ενώ ο Daniel Minahan κρατάει την σκηνοθετική κλακέτα. Μεταξύ άλλων, και ο Nic Pizzolatto (True Detective) βοήθησε στην συγγραφή των κειμένων.

Βεβαίως, το κύριο cast επανέρχεται δριμύτερο έπειτα από δώδεκα έτη γιορτάζοντας την ανακήρυξη της Νότιας Dakota ως πολιτεία της Αμερικής. Όμως παλιές έριδες και μίση θα αναζωπυρωθούν, οι συμμαχίες που κράτησαν μέχρι τώρα θα περάσουν ξανά δια πυρός και σιδήρου ενώ όσοι είχαν αφήσει πίσω τους ανοιχτούς λογαριασμούς καλούνται πια να τους αντιμετωπίσουν μέσα σε ένα αβέβαιο και επικίνδυνο τοπίο όπου όλα είναι μετέωρα.

Οπότε στους γνώριμους ρόλους τους βλέπουμε τους: Ian McShane (Al Swearengen), Timothy Olyphant (Seth Bullock), Molly Parker (Alma Ellsworth), Paula Malcomson (Trixie), John Hawkes (Sol Star), Anna Gunn (Martha Bullock), Dayton Callie (Charlie Utter), Brad Dourif (Doc Cochran), Robin Weigert (“Calamity” Jane Canary), William Sanderson (E.B. Farnum), Kim Dickens (Joanie Stubbs) και τον Gerald McRaney (George Hearst). Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί και η άφιξη ενός νέου προσώπου στο επιτελείο των ηθοποιών, αυτήν της Jade Pettyjohn.

Το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής συντονίζουν οι: David Milch, Carolyn Strauss, Daniel Minahan, Gregg Fienberg, Scott Stephens, Ian McShane, και ο Timothy Olyphant.

Το φιλμ Deadwood αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2019 στο HBO μαζί με τον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones και του Veep.