Hellboy | Στο πρώτο trailer ο David Harbour αποκαλύπτεται ως ο ‘κόκκινος διάβολος’

Και δεν διστάζει να τα βάλει με την πιο σατανική μάγισσα
20 Δεκεμβρίου 2018 09:03
Hellboy | Στο πρώτο trailer ο David Harbour αποκαλύπτεται ως ο ‘κόκκινος διάβολος’

H Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο επίσημο trailer της επερχόμενης action περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας Hellboy, όπου ο Neil Marshall (The Descent) κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και υπό τις οδηγίες του ο David Harbour (Stranger Things) μετατρέπεται στον ομώνυμο ήρωα.

Την πρωτότυπη αυτήν ιστορία είχε μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη αρχικά ο Guillermo del Toro με δύο ταινίες και με πρωταγωνιστή τον Ron Perlman. Όταν λοιπόν, προέκυψε σαν ενδεχόμενο να βγει και μία τρίτη, ο Mike Mignola, ο δημιουργός του comic, οραματίστηκε ένα reboot σε R-rated εκδοχή. Έτσι, την φρέσκια αυτή διασκευή της ιστορίας επιμελήθηκε σεναριακά ο ίδιος.

Ο Harbour εδώ μας συστήνεται ως ο διάσημος ντεντέκτιβ του παραφυσικού, ‘Hellboy’, ο δαίμονας που κάλεσαν από την κόλαση μία ομάδα από Ναζί αποκρυφιστές στα τέλη του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Ian McShane, ενσαρκώνει τον καθηγητή Trevor “Broom” Bruttenholm, τον επικεφαλής του Γραφείου Παραφυσικής Έρευνας και Άμυνας (BPRD), που ανέλαβε ως θετός γονέας και μέντορας της παραπάνω φιγούρας αφού τον έσωσε το 1944 και τον πήρε υπό την προστασία του. Η Milla Jovovich με την σειρά της υποδύεται μία πανούργα μάγισσα του Μεσαίωνα, με σκοτεινές δυνάμεις που επιζητά τρόπο να καταστρέψει την ανθρωπότητα, ενώ ο Daniel Dae Kim του Lost ερμηνεύει τον Ιάπωνα ήρωα ‘Major Ben Daimio’, που μπορεί να μεταμορφώνεται σε ιαγουάρο σε όποιο ερέθισμα του προκαλεί θυμό ή πόνο.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Sasha Lane, Brian Gleeson, Sophie Okonedo, Penelope Mitchell, και ο Allstair Petrie.

Η πρεμιέρα του Hellboy έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 12 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: