Rambo 5: Ο Sylvester Stallone φωτογραφίζεται με το εμβληματικό τόξο του

Και βάζει στο στόχαστρό του το μεξικάνικο καρτέλ
19 Δεκεμβρίου 2018 09:45
Rambo 5: Ο Sylvester Stallone φωτογραφίζεται με το εμβληματικό τόξο του

Πριν από μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Rambo 5 και από ότι φαίνεται ο Sylvester Stallone παρά τα 72 του χρόνια δείχνει ακούραστος, καθώς μόλις προ μερικών εβδομάδων έκανε πρεμιέρα το Creed 2. Μάλιστα, είναι και ιδιαίτερα ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα με το Instagram ιδιαίτερα από όπου κάνει συχνά-πυκνά τις ανακοινώσεις του.

Οι πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις του αφορούν φυσικά το Rambo V και δίνουν μια ματιά στον σκληροτράχηλο βετεράνο χαρακτήρα του Sly με το εμβληματικό τόξο του, γιατί άλλωστε δεν θα μπορούσε να υπάρξει αυτή η ταινία χωρίς τα στοιχεία που την διέπουν:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“ Death is coming your way , and there’s nothing in this world you can do to stop it... “ Rambo said calmly to the gang of killers . #rambo5

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

"Ο Θάνατος έρχεται προς τα εσένα και δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο που να μπορείς να κάνεις για να τον σταματήσεις" ειπε ο Rambo ψύχραιμα στη συμμορία των δολοφόνων" γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, ενώ δημοσίευσε και μια ακόμη που περιέχει έναν διάλογο από το "Last Blood". 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“... A man is remembered for what he has done, BUT, remembered even more for what he could’ve done, but never did... “ Rambo quietly said to her.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Βάσει του τίτλου αλλά και του γεγονότος ότι πρόσφατα αποσύρθηκε από τον ρόλο του Rocky Balboa στο Creed II, φαίνεται πως το "Τελευταίο Αίμα" θα είναι και η τελευταία φορά που ο Stallone θα υποδυθεί τον John Rambo, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο. 

Το Rambo 5: Last Blood αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον χειμώνα του 2019.