Sonic The Movie: Η απάντηση της παραγωγής στην ιντερνετική κατακραυγή

Για την παράξενη live-action εμφάνιση του διάσημου χαρακτήρα
18 Δεκεμβρίου 2018 18:47
Sonic The Movie: Η απάντηση της παραγωγής στην ιντερνετική κατακραυγή

Το τρολάρισμα και η κατακραυγή που δέχθηκε το πρώτο poster της live-action ταινία του Sonic ήταν έντονο στα κοινωνικά δίκτυα. Τόσο που μερικές μέρες μετά η εταιρία παραγωγής, Paramount Pictures, έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους κατακρίνουν την εντελώς διαφορετική -και για πολλούς- παράξενη νέα εμφάνιση του διάσημου μπλε σκαντζόχοιρου.

Με μια ανάρτηση στο Twitter από τον επίσημο λογαριασμό του Sonic The Hedgehog, η οποία συνοδεύεται με μια φωτογραφία που απεικονίζει τα γυμνασμένα πόδια του "live-action" Sonic και τον ίδιο να κρατάει μια πινακίδα που λέει: "Δεν μπορεί ένας τυπάς να γυμνάζεται; Επιστρέφω του χρόνου. Sonic." 

Φαίνεται πως όσοι είναι πίσω από την μάρκετινγκ καμπάνια της ταινίας λαμβάνουν με χιούμορ τα όσα αρνητικά λέγονται. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του κοινού όταν αποκαλυφθεί πλήρως ο Sonic και η πιο...ρεαλιστική εμφάνισή του. Ενδεικτικά, ακολουθούν μερικά tweets-διαμάντια που αντιδρούν στο πρώτο teaser poster:

Το Sonic The Hedgehog είναι σε παραγωγή του Tim Miller (Deadpool), σκηνοθεσία του Jeff Fowler και θα πρωταγωνιστούν οι: Ben Schwartz ως Sonic, James Marsden και Jim Carrey στο ρόλο του κακού Dr. Robotnik. 

Η πρεμιέρα του Sonic The Hedgehog έχει οριστεί για τις 8 Νοεμβρίου 2019.