Hellboy: Νέα αφίσα για το reboot λίγο πριν την έλευση του πρώτου trailer

Ετοιμαστείτε για την πρώτη καλή ματιά στον "Big Red" του David Harbour
18 Δεκεμβρίου 2018 10:02
Hellboy: Νέα αφίσα για το reboot λίγο πριν την έλευση του πρώτου trailer

Επιβεβαιώθηκε από το IGN πως μέσα στις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου θα δοθεί στην κυκλοφορία το πρώτο trailer του Hellboy. Το φιλμ αποτελεί το reboot της σειράς στη μεγάλη οθόνη μετά τις ταινίες του Guillermo Del Toro και αυτή τη φορά στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Neil Marshall (The Descent) και στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον "Chief Hopper" του Stranger Things, κοινώς David Harbour

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μερικές φωτογραφίες με την διαφορετική εμφάνιση που θα έχει ο "Big Red" του Harbour, με το φιλμ να αποτελεί πιο πιστή μεταφορά των comics από ότι ήταν το όραμα του Del Toro, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα ο σεναριογράφος της ταινίας και δημιουργός του χαρακτήρα, Mike Mignola. Για να προετοιμαστεί το έδαφος κατάλληλα για την πρώτη καλή ματιά στο νέο Hellboy, δόθηκε στη δημοσιότητα και μια νέα αφίσα με την λεζάντα "Και οι δαίμονες έχουν τους δαίμονές τους". 

Στο φιλμ εκτός του "Chief Hopper" θα δούμε τους Ian McShane ως Professor Bruttenholm, Daniel Dae Kim ως Ben Daimio, Sasha Lane ως Alice Monaghan και τη Milla Jovovich στο ρόλο της σατανικής Blood Queen. 

Η πρεμιέρα του HELLBOY έχει οριστεί για τις 12 Απριλίου 2019 στις ΗΠΑ.