Piercing trailer: Η Mia Wasikowska από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθεί να παλεύει για την ζωή της

Και θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη τόσο με τον χρόνο όσο και με τον αντίπαλό της
18 Δεκεμβρίου 2018 10:00
Piercing trailer: Η Mia Wasikowska από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθεί να παλεύει για την ζωή της

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ Piercing για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο ταλαντούχος δημιουργός του αστυνομικού φιλμ τρόμου The Eyes of My Mother, Nicolas Pesce που θα αναλάβει και το μελλοντικό reboot του The Grudge.

Το παραπάνω έργο συνιστά την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Ιάπωνα λογοτέχνη Ryu Murakami, η οποία παραπέμπει εν μέρει σε κάτι από τις ταινίες του Quentin Tarantino και σε κάτι από το Audition του Takashi Miike.

Ο κεντρικός άξονας της υπόθεσης, λοιπόν,  περιστρέφεται γύρω από μία ιερόδουλη που εδώ την ερμηνεύει η Mia Wasikowska, και την οποία καλεί ως πελάτης της κάποιος επιχειρηματίας (Christopher Abbott) δίνοντας ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο. Η νεαρή γυναίκα βέβαια δεν έχει ιδέα για τις κτηνώδεις και απάνθρωπες προθέσεις του άνδρα που πάει να βρει, ο οποίος σκοπεύει να την δολοφονήσει με τον πιο σαδιστικό τρόπο. Ωστόσο, αντίστοιχα και εκείνος από μεριάς του δεν υπολογίζει ότι θα συναντήσει σθεναρή αντίσταση από την κοπέλα που είναι διατεθειμένη να επιβιώσει ό,τι κι αν γίνει.

Το cast του project συναπαρτίζουν επίσης οι Laia Costa, Olivia Bond και Marin Ireland.

Το Piercing έχει προγραμματιστεί να κάνει ποδαρικό στις αίθουσες των Η.Π.Α. από την Universal Pictures την 1η Φεβρουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: