King of Thieves trailer | Ο Michael Caine ηγείται μίας ληστείας με παλικάρια αλά παλαιάς κοπής

Και ετοιμάζει με τους ηλικιωμένους φίλους του ‘δουλειά’ πολλών εκατομμυρίων
12 Δεκεμβρίου 2018 11:31
King of Thieves trailer | Ο Michael Caine ηγείται μίας ληστείας με παλικάρια αλά παλαιάς κοπής

Η Saban Films έθεσε σε κυκλοφορία καινούργια αφίσα και trailer για το επερχόμενο αστυνομικό φιλμ King of Thieves του James Marsh (The Theory of Everything), το οποίο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εν προκειμένω σε κεντρική ερμηνεία βλέπουμε τον βραβευμένο από την Ακαδημία, Sir Michael Caine (The Quiet American).

Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε μία παρέα συνταξιούχων απατεώνων που σχεδιάζουν μία ληστεία πολλών εκατομμυρίων σε μία περιοχή του Λονδίνου με κοσμηματοπωλεία. Και ενώ σκοπεύουν να αποσυρθούν με το τελευταίο αυτό ριφιφί, τα πράγματα παίρνουν απροσδόκητη τροπή και σύντομα η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα, με την απληστία και τον ανταγωνισμό να παίρνουν το πάνω χέρι.

Ως σεναριογράφος ανέλαβε ο Joe Penhall εμπνεόμενος από ένα άρθρο που έγραψε ο βετεράνος αστυνομικός ρεπόρτερ της Guardian, Duncan Campbell, ο οποίος είχε καλύψει δημοσιογραφικά μία από τις μεγαλύτερες ληστείες που συνέβησαν ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2015 στην εταιρεία Hatton Garden Safe Deposit Company με τους δράστες να αποσπούν αντικείμενα αξίας πάνω από £14 εκατ.

Το κύριο cast συγκροτούν επίσης οι: Jim Broadbent (The Iron Lady), Sir Tom Courtenay (45 Years), Sir Michael Gambon (The King’s Speech), Ray Winstone (The Departed) και ο Charlie Cox (Daredevil).

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται ο Tim Bevan της Working Title Films και οι Eric Fellner, Michelle Wright και ο Ali Jafaar για λογαριασμό της StudioCanal.

Το King of Thieves αναμένεται να βγει σε υπηρεσία VOD αλλά και στις αμερικανικές αίθουσες στις 25 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την νέα αφίσα και το σχετικό trailer: