Sonic the Hedgehog: Το πρώτο poster αποκαλύπτει ένα άλλο look για τον διάσημο χαρακτήρα

Πολύ διαφορετικό από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει
11 Δεκεμβρίου 2018 09:18
Sonic the Hedgehog: Το πρώτο poster αποκαλύπτει ένα άλλο look για τον διάσημο χαρακτήρα

Ένα πρώτο teaser poster έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η Paramount Pictures για την επερχόμενη live action μεταφορά του Sonic στη μεγάλη οθόνη. Την ταινία με τίτλο "Sonic the Hedgehog" σκηνοθετεί ο Jeff Fowler και πρωταγωνιστεί ο Ben Schwartz στον ομώνυμο ρόλο, ο οποίος καταλήγει στον κόσμο μας και γίνεται φίλος με τον χαρακτήρα του James Marsden (Westworld), ενώ τον ρόλο του κακού Dr. Robotnik υποδύεται ο Jim Carrey

Ακολουθεί το teaser poster, που δίνει μια πρώτη ματιά στην εντελώς διαφορετική live action εμφάνιση του Sonic, χωρίς ωστόσο να την αποκαλύπτει πλήρως.

Η αποκάλυψη της αφίσας έγινε μέσα από το IGN το οποίος μάλιστα φιλοξένησε και μια συνέντευξη του εκτελεστικού παραγωγού Tim Miller, γνωστός για τη δουλειά του στο Deadpool, ο οποίος εξήγησε τις αλλαγές γύρω από την εμφάνιση του διάσημου σκαντζόχοιρου των videogames:

Πρώτο μας μέλημα οσον αφορά τη μεταφορά του στον πραγματικό κόσμο ήταν με τι είδους ζώο θα μοιάζει. Θα ήταν περίεργο και θα έμοιαζε σα να τρέχει γυμνός σαν μια βίδρα. Για εμάς είχαμε πάντα στο μυαλό μας τη γούνα και δεν σκεφτήκαμε ποτέ κάτι διαφορετικό. Είναι αυτό που τον ενσωματώνει στον κόσμο μας και τον κάνει κανονικό πλάσμα. 

Ειπώθηκε μάλιστα, από τον ίδιο ότι έπρεπε να αλλάξουν και τα μάτια του Sonic ώστε να μη δείχνει παράξενα και παραδέχτηκε ότι η SEGA μπορεί να μην είναι εντελώς ευχαριστημένη με την απόφαση αυτή.

Η πρεμιέρα του Sonic The Hedgehog έχει οριστεί για τις 9 Νοεμβρίου 2019.