Αγαλλιάστε, αδερφοί, γιατί ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το ‘Sister Act 3’!

Όμως αυτή την φορά δεν θα επανέλθει η Whoopi Goldberg
10 Δεκεμβρίου 2018 15:26
Αγαλλιάστε, αδερφοί, γιατί ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το ‘Sister Act 3’!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι άρχισαν οι διαδικασίες παραγωγής για το Sister Act 3 από την streaming υπηρεσία της Disney, όμως εν προκειμένω είναι μάλλον αμφίβολη η επιστροφή της Whoopi Goldberg στον γνώριμο ρόλο της.

Εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε στο EW όσον αφορά την αποχή της από το 3ο φιλμ: «Καταλαβαίνουμε ότι αυτό το project δεν είναι μία συνέχεια και η Whoopi δεν θα εμπλακεί».

 

Εξάλλου, μέσα από συνέντευξή της αυτόν τον Σεπτέμβριο στο "Good Morning Britain", η Goldberg τοποθετήθηκε πάνω στην διαφορετική προσέγγιση που θα εφαρμοστεί στο καινούργιο franchise: «Έχουμε τελειώσει με αυτό που ζητάει η Disney και εκείνοι έχουν αποφασίσει ότι θα στραφούν σε μία διαφορετική κατεύθυνση όσον αφορά το ‘Sister Act 3’. Οπότε δεν θα είναι ακριβώς το ‘Sister Act 3’ αλλά μία φρέσκια απόδοση του ‘Sister Act’».

Εντούτοις, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για μία εμφάνιση cameo, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υποθέτω θα μπω σε μία σκηνή και κάπως έτσι θα πουν ότι υπήρξα μέλος αυτού».

Πάντως, να σημειωθεί ότι έχουν περάσει είκοσι έξι χρόνια από την πρώτη επιτυχημένη κωμωδία Sister Act που οδήγησε στο 2ο sequel του 1993, το Sister Act 2: Back in the Habit και το αντίστοιχο μιούζικαλ στο Broadway.

Το σενάριο του Sister Act 3 θα επιμεληθεί η Regina Hicks (Insecure) και η δημιουργός του Star, Karin Gist.

 

Tags: