Pledge trailer | Μία αδυσώπητη αδελφότητα κολεγιόπαιδων κάνει την εμφάνισή της

Και φέρνει μία θανάσιμη απειλή στην πανεπιστημιούπολη
07 Δεκεμβρίου 2018 22:08
Pledge trailer | Μία αδυσώπητη αδελφότητα κολεγιόπαιδων κάνει την εμφάνισή της

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο θρίλερ Pledge του Daniel Robbins, όπου σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τους Phillip Andre Botello, Zachary Byrd και Zachary Weiner.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε τρεις φίλους που πλέον είναι έτοιμοι να ζήσουν στο έπακρο τις χαρές της φοιτητικής ζωής γενόμενοι μέλη της ελίτ αδελφότητας του κολεγίου τους. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να περάσουν από ορισμένες δοκιμασίες για να αποδείξουν ότι είναι άξιοι να ενταχθούν σε αυτήν την ομάδα.

Έτσι λοιπόν, οι Ethan (Botello), David (Weiner), και ο Justin (Byrd) θα υποβληθούν σε ένα ιδιότυπο,  σκοτεινό τελετουργικό μύησης από το οποίο αν καταφέρουν να βγουν νικητές θα έχουν και το ανάλογο βραβείο, όπως το να βελτιώσουν την εικόνα τους προς τα έξω, να αποκτήσουν περισσότερες γνωριμίες και όλα όσα απολαμβάνουν τα ηγετικά πρόσωπα του παραπάνω γκρουπ. Μέσα σε 48 ώρες καλούνται να υπομείνουν ένα άκρως σαδιστικό τεστ αντοχής που μετατρέπεται σύντομα από επικίνδυνο σε φονικό.

Το cast συμπληρώνουν ακόμη οι: Joe Gallagher, Jean-Louis Droulers, Erica Boozer, Aaron Dalla Villa, Cameron Cowperthwaite, Jesse Pimentel.

Το Pledge αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. αλλά και σε υπηρεσία VOD στις 11 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: