Star Wars: Δείτε τον νεαρό Luke Skywalker από την κομμένη σκηνή του The Force Awakens (φωτο)

Όπως θα εμφανιζόταν στο "Forceback" όραμα της Rey
01 Δεκεμβρίου 2018 19:26
Star Wars: Δείτε τον νεαρό Luke Skywalker από την κομμένη σκηνή του The Force Awakens (φωτο)

Ένα χρόνο πριν βγει το Star Wars: The Force Awakens είχαν βγει φήμες πως θα υπήρχε μια flashback σκηνή που θα βλέπαμε έναν νεαρό Luke Skywalker και συγκεκριμένα από τη σκηνή με την μάχη του ενάντια στον Darth Vader από το The Empire Strikes Back. Η ιστορία απέδειξε ότι αυτή η σκηνή κόπηκε από την τελική ταινία. Ωστόσο, τρία χρόνια μετά, τον δρόμο της στα σοκάκια του ίντερνετ, βρήκε η φωτογραφία που απεικονίζει τον ηθοποιό Robert Boulter, ντυμένο ως Luke από το Episode V. 

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο BothanSpies subreddit και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

Robert Boulter as "The Young Original Warrior" from the deleted flashback scene for TFA from r/BothanSpies

 

 Στο τελικό cut του J.J. Abrams για το The Force Awakens μπορούμε να δούμε για λίγο δευτερόλεπτα τον διάδρομο στη Cloud City όπου έγινε η περίφημη μάχη. Το γιατί κόπηκε παραμένει άγνωστο. Έχει ενδιαφέρον για τους Star Wars fans να δουν πως θα ήταν αυτή η σεκάνς και πως θα άλλαζε η κοινή γνώμη για το The Force Awakens εάν εμφανιζόταν ένας άλλος άγνωστος ηθοποιός να υποδύεται τον Luke αντί για τον Mark Hamill. 

Η περίπτωση αυτή αποτελεί ένα ακόμη "νεαρό recasting" χαρακτήρα της Original τριλογίας, αφού στη μεγάλη οθόνη έχουμε δει ήδη τη νεαρή Leia στο τέλος του Rogue One: A Star Wars Story, καθώς και τον νεαρό Han Solo στο Solo: A Star Wars Story