State Like Sleep trailer: Η Katherine Waterston διχάζεται ανάμεσα στο παρόν και στο παρελθόν

Σε ένα αγωνιώδες θρίλερ που φέρει την υπογραφή της Meredith Danluck
29 Νοεμβρίου 2018 20:01
State Like Sleep trailer: Η Katherine Waterston διχάζεται ανάμεσα στο παρόν και στο παρελθόν

Η Orchard Movies έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ μυστηρίου State Like Sleep της σκηνοθέτιδας και καλλιτέχνιδας εικαστικών τεχνών Meredith Danluck (North of South, West of East).

Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε μία γυναίκα εν ονόματι ‘Katherine’ (Katherine Waterston), η οποία παλεύει να βρει την αλήθεια σε όλα εκείνα τα αναπάντητα ερωτήματα που προέκυψαν ύστερα από την αυτοκτονία του διάσημου συζύγου της (Michiel Huisman) και τα οποία αφορούσαν την διπλή του ζωή. Έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, η ηρωίδα λαμβάνει ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που την αναγκάζει να έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν.

Με βάση και σχετική αναφορά του Coming Soon, η Nadine de Barros, παραγωγός ταινιών της Fortitude International όταν ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος το συγκεκριμένο εγχείρημα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Meredith έχει γράψει ένα δυνατό και καθηλωτικό σενάριο, γεμάτο πλούσιους και σύνθετους χαρακτήρες. Ο Eddie έχει μαζέψει ένα εντυπωσιακό cast για να ζωντανέψει την ιστορία. Είμαστε περιχαρείς που μοιραζόμαστε το εν λόγω project με τους υπεύθυνους αγορών μας».

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται επιπλέον οι Eddie Vaisman (Big Sur, In a World) και P. Jennifer Dana (It Follows, The Art of Getting By).

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Michael Shannon (Nocturnal Animals, The Shape of Water), Luke Evans (Beauty and the Beast, The Alienist), και η Mary Kay Place (The Rainmaker).

Το State Like Sleep θα είναι διαθέσιμο σε υπηρεσία VOD, από την 1η Ιανουαρίου του 2019, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα διανεμηθεί και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. στις 4 Ιανουαρίου. Παρακάτω έπεται και το αντίστοιχο trailer: