Vox Lux: Στο νέο trailer η Natalie Portman απογειώνεται από τα πλήθη ως η pop σταρ Celeste

Και μας διηγείται πώς ανέτειλε και πώς έδυσε το άστρο μίας πασίγνωστης περσόνας
29 Νοεμβρίου 2018 19:31
Vox Lux: Στο νέο trailer η Natalie Portman απογειώνεται από τα πλήθη ως η pop σταρ Celeste

H NEON έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το βιογραφικό φιλμ Vox Lux του Brady Corbet (The Childhood of a Leader) όπου πρωταγωνιστεί η βραβευμένη από την Ακαδημία, Natalie Portman (Black Swan, Annihilation, Thor movies) και μας συστήνεται εν προκειμένω ως η pop τραγουδίστρια ‘Celeste’.

Το έργο λοιπόν, εστιάζει στην συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα της pop μουσικής βιομηχανίας, παρουσιάζοντάς μας την πορεία της απ’ όταν ήταν ακόμη άσημη μέχρι την καταξίωσή της στον χώρο, αλλά και την μετέπειτα πτώση της. Ξεκινώντας από το 1999 και φτάνοντας μέχρι τώρα, το δράμα αυτό τονίζει τα καταλυτικά γεγονότα που την διαμόρφωσαν ως προσωπικότητα και ειδικά την τραυματική εμπειρία που έζησε όταν ήταν μαθήτρια και σημειώθηκε ένοπλη επίθεση στο σχολείο της. Πάντα μαζί της ήταν η αδερφή της, Eleanor (Stacy Martin) και ο μάνατζέρ της (Jude Law).

Η υποψήφια για Grammy, ερμηνεύτρια, στιχουργός και συνθέτρια Sia έγραψε τα κομμάτια από το soundtrack της ταινίας, αλλά επωμίστηκε και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μαζί με τους Portman και Law.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Raffey Cassidy (Tomorrowland, The Killing of a Sacred Deer), Stacy Martin, η Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Jennifer Ehle και ο Willem Dafoe.

Οι Killer Films, η Bold Films και η Three Six Zero Entertainment έχουν αναλάβει την χρηματοδότηση του project.

To Vox Lux θα κάνει πρεμιέρα στην Νέα Υόρκη και στο Los Angeles στις 7 Δεκεμβρίου του 2018, ενώ η ευρύτερη διανομή του θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 14 Δεκεμβρίου. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: