If Beale Street Could Talk trailer: Τι δεν θα έδινε άραγε κανείς για αυτόν που αγαπά;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Barry Jenkins, απαντάει με μία συγκινητική ιστορία έρωτα και αφοσίωσης
28 Νοεμβρίου 2018 12:32
If Beale Street Could Talk trailer: Τι δεν θα έδινε άραγε κανείς για αυτόν που αγαπά;

Η Annapurna έθεσε σε κυκλοφορία το καινούργιο trailer για το κοινωνικό-ρομαντικό δράμα εποχής If Beale Street Could Talk του βραβευμένου από την Ακαδημία, Barry Jenkins (Moonlight) το οποίο εμπνέεται από το ομώνυμο μυθιστόρημα του James Baldwin.

Η πλοκή της ταινίας εστιάζει σε ένα ζευγάρι, τον ‘Fonny’ και την ‘Tish’ η οποία είναι έγκυος, όμως τελείως αναπάντεχα όλα θα έρθουν άνω κάτω στην ζωή τους καθώς η σχέση τους θα έρθει αντιμέτωπη με μία μεγάλη δοκιμασία. Πρέπει να παλέψουν να αποδείξουν την ηθική ακεραιότητά τους απέναντι σε μία άδικη κατηγορία η οποία φέρνει τον ήρωα ενώπιον της δικαιοσύνης ως βιαστή, διαταράσσοντας τις λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στους δύο ερωτευμένους νέους.

Το cast συγκροτούν οι: Kiki Layne, Stephan James, Colman Domingo, Teyonah Parris, Michael Beach, Dave Franco, Diego Luna, Pedro Pascal, Ed Skrein, Brian Tyree Henry, και η Regina King.

Η αυλαία για το If Beale Street Could Talk έχει οριστεί να ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 30 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: