The Aftermath trailer: Ένα παράνομο πάθος γεννιέται μεταξύ των Keira Knightley και Alexander Skarsgård

Στον τραγικό απόηχο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
28 Νοεμβρίου 2018 12:15
The Aftermath trailer: Ένα παράνομο πάθος γεννιέται μεταξύ των Keira Knightley και Alexander Skarsgård

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το αισθηματικό δράμα περιόδου The Aftermath του James Kent (Testament of Youth), την μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Rhidian Brook στην μεγάλη οθόνη, όπου σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε την Keira Knightley (Colette, A Dangerous Method) και τον Alexander Skarsgard (The Little Drummer Girl, Big Little Lies).

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί εδώ ενσαρκώνουν την ‘Rachael Morgan’ και τον ‘Stefan Lubert’ αντίστοιχα, που θα βιώσουν έναν απαγορευμένο έρωτα, λίγο μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Jason Clarke υποδύεται εν προκειμένω τον σύζυγό της ηρωίδας, τον ‘Col. Lewis Morgan’. Ο γάμος των συγκεκριμένων φιγούρων θα περάσει μία σοβαρή κρίση όταν το 1946 θα μετακομίσουν από την Αγγλία στο Αμβούργο για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της πόλης από τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν βρετανικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη το καλοκαίρι του 1943.

Θα βρουν λοιπόν, στέγη στο σπίτι του Stefan Lubert  (Skarsgard), ενός Γερμανού χήρου του οποίου η σύντροφος σκοτώθηκε κατά τους βομβαρδισμούς. Δείχνοντας κατανόηση στην λεπτή περίπτωση του ίδιου και της μικρής του κόρης, οι καινούργιοι ένοικοι επιλέγουν τελικά να μείνουν όλοι μαζί στο οίκημα. Βαθμιαία, η ‘Rachael’ και ο ‘Stefan’ θα αρχίσουν ελκύονται περισσότερο ο ένας από τον άλλον, καταλήγοντας να συνάψουν παράλληλη σχέση μεταξύ τους. Εντούτοις, η εθνική τους προέλευση και η διαφορά ιδεολογιών τους θα θέσει σε μεγάλη δοκιμασία τον δεσμό τους όπως επίσης και τις οικογένειές τους.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού του project επωμίστηκε ο Ridley Scott, με τον Joe Shrapnel και την Anna Waterhouse (Race) να επιμελούνται το σενάριο.

Το The Aftermath έχει προγραμματιστεί να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 26 Απριλίου του 2019. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: