Το πρώτο trailer του Artemis Fowl ξεκλειδώνει έναν μαγικό κόσμο

Ήρθε η ώρα να πιστέψετε!
27 Νοεμβρίου 2018 16:15
Το πρώτο trailer του Artemis Fowl ξεκλειδώνει έναν μαγικό κόσμο

Η Disney έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer της κινηματογραφικής μεταφοράς του Artemis Fowl σε σκηνοθεσία του Kenneth Branagh. Πρόκειται για τη διάσημη και άκρως επιτυχημένη σειρά μυθιστορημάτων του Eoin Colfer, όπου ακολουθεί τις περιπέτειες του Αρτέμη Φάουλ, ενός 12χρονου αγοριού που αποτελεί απόγονος μιας μεγάλης οικογενείας εγκληματικών ιδιοφυιών και του έμπιστου βοηθού του, Domovoi Butler. 

Στο ρόλο του πανούργου Fowl βρίσκουμε τον ανερχόμενο νεαρό ιρλανδικής καταγωγής ηθοποιό, Ferdia Shaw, τον Butler υποδύεται ο Nonso Anozie (Cinderella), τον κλεπτομανή νάνο Mulch Diggums, παίζει ο Josh Gad (Murder on the Orient Express) και την Commander Root η Judi Dench (James Bond movies).

 

H ταινία θα βρει τον Αρτέμη στο κατώφλι μιας απόκρυφης φυλής νεράιδων που ίσως να εμπλέκονται στην εξαφάνιση του πατέρα του. Ο Branagh που έχει ξανασυνεργαστεί με τη Disney στο παρελθόν (βλ. Cinderella και Thor) επανέρχεται με τους συνηθισμένους συνεργάτες του, τον ελληνικής καταγωγής κινηματογραφιστή Haris Zambarloukos και τον συνθέτη, Patrick Doyle. Ακολουθεί το trailer υπό τους ήχους του "Decks Dark" των Radiohead

Τo Artemis Fowl θα κάνει πρεμιέρα στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 9 Αυγούστου 2019.