Αβέβαιος ο J.K. Simmons για το εάν θα επιστρέψει στο ρόλο του Commissioner Gordon

Όλα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του
26 Νοεμβρίου 2018 17:57
Αβέβαιος ο J.K. Simmons για το εάν θα επιστρέψει στο ρόλο του Commissioner Gordon

Ο J.K. Simmons παραχώρησε μια συνέντευξη για λογαριασμό του Collider, στην οποία ερωτήθηκε για το στάτους του στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, εκεί όπου υποδύεται τον Επιθεωρητή Gordon και έμπιστο συνεργάτη του Batman. Φαίνεται πως τα πράγματα ακόμη και ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Justice League, μοιάζουν αβέβαια για την επιστροφή του στον ρόλο:

Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Γίνονται που και που συζητήσεις, τις οποίες δεν μπορώ να συζητήσω δημοσίως. Από όσο ξέρω, δεν υπάρχει καμιά ευκαιρία, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, για να παίξω ξανά τον Commissioner Gordon, αλλά εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος ότι θα ξανασυμβεί. 

Τα νέα αυτά δεν προκαλούν έκπληξη καθώς σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, η DC Films και η Warner Bros. δεν έχουν κάποια άμεσα πλάνα τόσο για τον Superman του Henry Cavill όσο και για τον Batman του Ben Affleck, ώστε να εμφανιστούν σε κάποια DCEU ταινία. Ίσως η μοναδική άμεση ευκαιρία για αυτόν για να επιστρέψει ο Gordon είναι στο Birds of Prey, που σχετίζεται με το σύμπαν του Batman. Στα comics, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του γκρουπ είναι η πιο διάσημη Batgirl όλων, αυτή της Barbara Gordon και κόρη του Επιθεωρητή, ωστόσο όλα αυτά παραμένουν στη σφαίρα της φαντασίας, μιας και ο Simmons τονίζει το γεγονός ότι "δεν υπάρχει άμεσα ευκαιρία" για κάποια εμφάνισή του.