What Men Want trailer: Η Taraji P. Henson βάζει σκοπό να ανακαλύψει τι θέλουν τελικά οι άνδρες

Και να δει και την άλλη όψη του νομίσματος
24 Νοεμβρίου 2018 18:02
What Men Want trailer: Η Taraji P. Henson βάζει σκοπό να ανακαλύψει τι θέλουν τελικά οι άνδρες

Η Paramount Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη κωμωδία What Men Want του Adam Shankman (Hairspray, Rock of Ages), όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την Taraji P. Henson να προσπαθεί να καταλάβει τι θέλουν οι άνδρες.

Η πρωταγωνίστρια του Hidden Figures υποδύεται εδώ την ‘Ali Davis’, μία επιτυχημένη ατζέντη διάσημων αθλητών η οποία νιώθει συνεχώς αποκλεισμένη από τους άνδρες συναδέλφους της. Όταν η ηρωίδα μαθαίνει για την προοπτική προαγωγής που ανοίγεται μπροστά της από την εταιρεία, αρχίζει να αμφιβάλει αν υπάρχει κάτι άλλο που χρειάζεται να κάνει προκειμένου να επιτύχει σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο.

Όμως η αντίληψή της αυτή θα δοκιμαστεί πρακτικά όταν αποκτήσει την δυνατότητα να ακούει τις σκέψεις των ανδρών. Αρχικά με την καινούργια αυτή ικανότητα, η γυναίκα δείχνει να ξεπερνάει σε εξυπνάδα τους συνεργάτες της ενώ την ίδια στιγμή αγωνίζεται να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο με τον επόμενο superstar του μπάσκετ. Βέβαια, όλα αυτά θα την κάνουν να ξαναδεί αλλιώς τα πράγματα με τους φίλους και τα άτομα που την πλαισιώνουν,  πόσο μάλλον το φλερτ που θα της προκύψει με έναν γοητευτικό άνδρα (Aldis Hodge).

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Tracy Morgan (30 Rock), Richard Roundtree (Shaft), Wendi McLendon-Covey (Bridesmaids), Josh Brener (Silicon Valley), Tamala Jones (Castle), Phoebe Robinson, Max Greenfield (New Girl), Jason Jones, Brian Bosworth, Chris Witaske , Pete Davidson (Set It Up) και η Erykah Badu. Καθήκοντα παραγωγού για το όλο project ανέλαβαν οι Will Packer και James Lopez (Girls Trip).

Η πρεμιέρα του What Men Want έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 8 Φεβρουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: