«Ιστορίες για καληνύχτα» με τη φωνή του Matthew McConaughey

...και όνειρα γλυκά!
24 Νοεμβρίου 2018 17:57
«Ιστορίες για καληνύχτα» με τη φωνή του Matthew McConaughey

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, ο βραβευμένος από την Ακαδημία, Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club) με σκοπό να εξασφαλίσει για τους χρήστες της εφαρμογής “Calm” έναν ξεκούραστο και γαλήνιο ύπνο, αποφάσισε να διηγηθεί μία ξεχωριστή ιστορία για καληνύχτα, διάρκειας 35’.

Το εν λόγω ηχογραφημένο υλικό τύπου ASMR, φέρει τον τίτλο “Wonder” και βασίζεται σε μία σύλληψη του Chris Advasun, όπου ένας παππούς εξηγεί στην εγγονή του το θαύμα της ζωής και το πώς γεννήθηκε το σύμπαν.

Όσοι επιθυμείτε να το ακούσετε ολόκληρο και όχι απλώς ένα απόσπασμά του, μπορείτε να εγγραφείτε στο αντίστοιχο app του “Calm” που είναι συμβατό και για iOS και για Android συσκευές. Με πάνω 120 παρόμοιες τέτοιες επιλογές, μπορείτε να διαλέξετε να ακούσετε τόσο τον παραπάνω διάσημο ηθοποιό όσο και άλλα δημοφιλή  πρόσωπα, όπως τον αλησμόνητο καλλιτέχνη που ενίσχυε την χαρά μας για ζωγραφική, τον Bob Ross.

Ο McConaughey λοιπόν, αρχίζει την αφήγησή του και υπόσχεται να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να παραδοθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα μέσα από την ιδιαίτερη και ζεστή χροιά της φωνής του. Πάρτε μία γεύση παρακάτω: