The Lion King: Βίντεο με την καρέ-καρέ σύγκριση της live-action ταινίας με την animated

Η πιστή αναπαράσταση του Circle of Life
23 Νοεμβρίου 2018 14:06
The Lion King: Βίντεο με την καρέ-καρέ σύγκριση της live-action ταινίας με την animated

Το πρώτο trailer του νέου "Βασιλιά των Λιονταριών" δημοσιεύθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής και έγινε viral στο διαδίκτυο, ξυπνώντας τη νοσταλγία σε όλους όσους μεγάλωσε η κλασσική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1994. Το Lights, Camera, Pod έφτιαξε ένα βίντεο όπου συγκρίνει καρέ-καρέ το trailer της live-action ταινίας με τις σκηνές που αναπαριστά από την animated ταινία και δείχνει πόσο κοντά φτάνει.

Δεν ξέρουμε ακόμη εάν η προθέσεις του σκηνοθέτη, Jon Favreau, είναι να αναπαραστήσει μόνο συγκεκριμένες εμβληματικές σεκάνς της αυθεντικής ταινίας -όπως αυτή του Pride Rock- ή εάν θα ακολουθήσει όλη η ταινία αυτό το μοτίβο. Κρίνοντας από τη δουλειά του στο remake του The Jungle Book κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο.

Για μια μεγάλη μερίδα του κοινού το The Lion King θα κριθεί, άλλωστε, από το κατά πόσο θα μπορέσει να ξεφύγει σεναριακά από την αυθεντική ταινία, καθώς ο Jeff Nathanson (Catch Me If You Can) ανέλαβε το σενάριο. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω τα οπτικά εφέ ρίχνουν σαγόνια και είναι ικανά να εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό θεατή. Το μόνο ξεκάθαρο είναι πως ο Favreau και η ομάδα του έχουν ρίξει πολύ μεράκι στο να βγει ένα πιστό στο αυθεντικό φιλμ, αποτέλεσμα. 

Το The Lion King αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 19 Ιουλίου 2019.