Πρώτο trailer από το remake του Βασιλιά των Λιονταριών! 

Φέρνει νοσταλγικές μνήμες για όσους μεγάλωσαν με τον μύθο της Disney

Πρώτο trailer από το remake του Βασιλιά των Λιονταριών!

Η Disney έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο επίσημο teaser trailer για το live-action remake του The Lion King, μέσα από το οποίο αναβιώνει η αξέχαστη ιστορία του κλασικού φιλμ κινουμένων σχεδίων του 1994.

Έτσι, εδώ βλέπουμε τον 'Rafiki' να παρουσιάζει τον νεογέννητο ‘Simba’, στο Pride Lands, μπροστά σε ολόκληρο το ζωικό βασίλειο υψώνοντάς τον μικρούλη προς τον ουρανό για να τον δουν όλοι,  με τον πατέρα του, ‘Mufasa’ να επιβλέπει τον λαό του.

Το φρέσκο πια κινηματογραφικό project της Walt Disney Pictures φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Jon Favreau (Iron Man movies), ενώ το cast του περιλαμβάνει πολύ γνωστά ονόματα που δανείζουν τις φωνές τους, όπως είναι ο Donald Glover ως ο ‘Simba’, η ‘Beyoncé’ ως η ‘Nala’, και ο James Earl Jones ως ο ‘Mufasa’ . Ο Hans Zimmer επιστρέφει για τις ανάγκες της νέας αυτής ταινίας για να επιμεληθεί το soundtrack της όπως ακριβώς έκανε και με την πρώτη, ενώ ο Elton John θα επιμεληθεί και εκείνος με την σειρά του κάποια από τα ήδη γνωστά κομμάτια του έργου, όπως το “Circle of Life”.

Το The Lion King αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

21 σχολιο(α)