Serenity trailer: Ο Matthew McConaughey καλείται να διαπράξει ένα ειδεχθές έγκλημα

Με ηθικό αυτουργό την Anne Hathaway που θέλει τον άντρα της νεκρό
21 Νοεμβρίου 2018 12:56
Serenity trailer: Ο Matthew McConaughey καλείται να διαπράξει ένα ειδεχθές έγκλημα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα  του THR, κυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό-αστυνομικό θρίλερ Serenity του Steven Knight (Peaky Blinders, Locke, Eastern Promises) όπου σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον Matthew McConaughey (White Boy Rick,True Detective,Dallas Buyers Club) και την Anne Hathaway (Ocean's 8, Les Misérables, The Dark Knight Rises).

Μετά την συνεργασία τους στο Interstellar, οι δύο ηθοποιοί ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους στο πανί της μεγάλης οθόνης, με τον πρώτο να υποδύεται τον ‘Baker Dill’, καπετάνιο ενός σκάφους που ζει στο Plymouth, και την άλλη να ερμηνεύει την πρώην σύζυγό του, ‘Karen’, που του ζητάει να την βοηθήσει σε ένα πολύ σκοτεινό της σχέδιο.

Του λέει ότι σκοπεύει να απαλλαγεί μια για πάντα από τον νυν της σύντροφό της (Jason Clarke), ο οποίος κακομεταχειρίζεται την ίδια και τον γιο της με τον ‘Dill’. Έχει αποφασίσει λοιπόν, να προσλάβει κάποιον για να τον σκοτώσει, αμείβοντάς τον με $10 εκατ. Έτσι απευθύνει την πρότασή της και στον ήρωα που θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα τρομακτικό ηθικό δίλημμα καθώς το παρελθόν του έρχεται να επισκιάσει την ήρεμη καθημερινότητά του και να απειλήσει την τωρινή γαλήνη του.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Diane Lane, Djimon Hounsou, Jeremy Strong και ο Rafael Sayegh.

Το Serenity έχει προγραμματιστεί να διανεμηθεί από την Aviron Pictures στις Η.Π.Α. στις 25 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer: