The Limit trailer: Η VR περιπέτεια του Robert Rodriguez όπου η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο

Με την Michelle Rodriguez και τον Norman Reedus να είναι πιο εκρηκτικοί από ποτέ
21 Νοεμβρίου 2018 12:52
The Limit trailer: Η VR περιπέτεια του Robert Rodriguez όπου η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Engadget, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την επερχόμενη action VR περιπέτεια The Limit του Robert Rodriguez όπου πρωταγωνιστούν ο Michelle Rodriguez (Fast & Furious movies) και ο Norman Reedus (The Walking Dead, Death Stranding).

Tο φρέσκο αυτό project της STX Entertainment που επενδύει στην κινηματογραφική VR αγορά, είναι γυρισμένο σε τέτοια μορφή ώστε να υποστηρίζεται από κάθε πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας, συμπεριλαμβανομένων για παράδειγμα των Oculus, HTC's Vive line, Android, iOS, PlayStation VR και του Windows Mixed Reality. Η ίδια η εταιρεία δήλωσε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ανάρπαστα προϊόντα της κατηγορίας του μέχρι σήμερα.

Έτσι το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα φιλμ περίπου 20’, όπου κάθε χρήστης μπορεί να επιστρατεύσει μία επαγγελματία εκτελέστρια (Michelle Rodriguez) ώστε να βρει και πάλι την αληθινή του ταυτότητα ως κύριος δρώντας της ιστορίας και να επιδιώξει να πάρει εκδίκηση από τους αντιπάλους του. Tο The Limit περιέχει σκληροπυρηνικά σκηνικά, με αλλεπάλληλους πυροβολισμούς και πολλές εκρήξεις.

Ο Norman Reedus μπαίνει και αυτός με την σειρά του στο νόημα του concept και μάλιστα με πολύ άγριες διαθέσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer: