The LEGO Movie 2: Στο νέο trailer το σύμπαν απειλείται από τους Duplo εισβολείς!

Τον Φεβρουάριο στους κινηματογράφους
21 Νοεμβρίου 2018 09:13
The LEGO Movie 2: Στο νέο trailer το σύμπαν απειλείται από τους Duplo εισβολείς!

Ένα νέο trailer για το θεοπάλαβο The Lego Movie 2 δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Warner Bros. και θα σας λυγίσει από τα γέλια. Το sequel της επιτυχημένης πρώτης animated LEGO απόπειρας σκηνοθετεί ο Mike Mitchell (Trolls) μαζί με την Trisha Gum σε σενάριο των Phil Lord και Chris Miller, οι οποίοι μετά την αποχώρηση τους από το Solo: A Star Wars Story καταπιάστηκαν με αυτή. 

Η συνέχεια της περιπέτειας του Emmet, που δανείζει τη φωνή του ο Chris Pratt, βρίσκει τον κόσμο των τούβλων κατεστραμμένο ύστερα από τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας και το σκηνικό εμπνέεται έντονα από το Mad Max. Ξαφνικά, η Lucy (Elizabeth Banks) πέφτει θύμα απαγωγής από έναν εξωγήινο εισβολέα, που προέρχεται από τα LEGO Duplo και ο Emmet ξεκινάει το ταξίδι του, παρέα με όλους τους παλιούς και μερικούς νέους συντρόφους του, για τη διάσωση της. 

Στο cast συναντάμε επίσης τους Will Arnett, Nick Offerman, Alison Brie, Tiffany Haddish, Stephanie Beatriz και Arturo Castro. Παράλληλα μπορείτε να δείτε και τη νέα αφίσα της ταινίας παρακάτω, μαζί με το trailer. 

Το The LEGO Movie 2: The Second Part θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 8 Φεβρουαρίου 2019.