Birds of Passage trailer: Η πρόταση της Κολομβίας για τα Όσκαρ μπαίνει στον κόσμο των καρτέλ

Και φέρει την υπογραφή του δημιουργού του ‘Embrace of the Serpent’
20 Νοεμβρίου 2018 16:19
Birds of Passage trailer: Η πρόταση της Κολομβίας για τα Όσκαρ μπαίνει στον κόσμο των καρτέλ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του IndieWire, η The Orchard έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό δράμα εποχής Birds of Passage του Ciro Guerra (Embrace of the Serpent), ο οποίος επιμελήθηκε την σκηνοθεσία μαζί με την παραγωγό και συνεργάτη του, Cristina Gallego .

Η υπόθεση του έργου αυτού που συνιστά και την επίσημη συμμετοχή της Κολομβίας στην Κατηγορία Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στην 91η διοργάνωση των Βραβείων της Ακαδημίας, εστιάζει στον ‘Rapayet’ (Jose Acosta), έναν άνδρα ο οποίος διχάζεται ανάμεσα στην επιθυμία του για εξουσία και στο καθήκον του να προστατέψει τις πολιτισμικές αρχές τις οποίες του κληροδότησαν οι πρόγονοί του.

Θέλοντας να φτιάξει ένα κομπόδεμα για να παντρευτεί την αγαπημένη του, ‘Zaida’ (Natalia Reyes), και παρά την αποδοκιμασία της μητριαρχικής φιγούρας του περιβάλλοντός του, ‘Ursula’(Carmiña Martínez), την δεκαετία του 1970 αποφασίζει να μπει και εκείνος στην βιομηχανία του λευκού θανάτου, ξεκινώντας δοσοληψίες με μεγάλα καρτέλ. Οι συναλλαγές του αυτές αν και προσοδοφόρες, έχουν και το τίμημά τους. Ο ήρωας αγνοώντας αρχαίους οιωνούς θα βρεθεί μαζί με την οικογένειά του στην δίνη τεράστιων αναταραχών, με το έδαφος να προετοιμάζεται για μία αμείλικτη σύγκρουση όπου η προσωπική τιμή αξίζει περισσότερο απ’ ο,τιδήποτε άλλο και τα χρέη ξεπληρώνονται με αίμα.

Η πρεμιέρα του Birds of Passage έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη στις 13 Φεβρουαρίου του 2019 και δύο ημέρες αργότερα στο Los Angeles, πριν ακόμη δηλαδή γίνει η παγκόσμια διανομή του στις κινηματογραφικές αίθουσες. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: