Piercing trailer: Η Mia Wasikowska καλείται να δώσει έναν αγώνα ζωής και θανάτου

Και δεν σκοπεύει να πέσει αμαχητί στο νέο θρίλερ του Nicolas Pesce
20 Νοεμβρίου 2018 16:08
Piercing trailer: Η Mia Wasikowska καλείται να δώσει έναν αγώνα ζωής και θανάτου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του IndieWire, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο θρίλερ επιβίωσης Piercing, όπου την σκηνοθεσία υπογράφει ο ταλαντούχος δημιουργός του αστυνομικού horror φιλμ The Eyes of My Mother, Nicolas Pesce, ο οποίος στο μέλλον θα αναλάβει και το reboot του The Grudge.

Πρόκειται ουσιαστικά για την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Ιάπωνα συγγραφέα, Ryu Murakami, η οποία είναι σαν να συνδυάζει κάτι από τις ταινίες του Quentin Tarantino και κάτι από το Audition του Takashi Miike.

Tο έργο λοιπόν, εστιάζει σε μία ιερόδουλη που εν προκειμένω την υποδύεται η Mia Wasikowska, και την οποία καλεί ως πελάτης της κάποιος επιχειρηματίας (Christopher Abbott) ώστε να βρεθούν σε ένα ξενοδοχείο. Η ανυποψίαστη γυναίκα αγνοεί ότι το άτομο που θα συναντήσει σχεδιάζει να την σκοτώσει και αντίστοιχα εκείνος δεν λογαριάζει ότι κάτι τέτοιο θα είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι φανταζόταν.

Η ηρωίδα επιστρατεύοντας την εξυπνάδα της, θα αξιοποιήσει οποιοδήποτε μέσο έχει στη διάθεσή της για να σωθεί, όντας αποφασισμένη να παλέψει με τον εχθρό της ακόμη και μέχρι τελικής πτώσης. Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Laia Costa, Olivia Bond και Marin Ireland.

Η πρεμιέρα του Piercing έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στις Η.Π.Α. από την Universal Pictures την 1η Φεβρουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: