Βγήκαν νέα trailers για το Mortal Engines και μας ταξιδεύουν αλλού!

Με τον Christian Rivers να μας ξεναγεί σε ένα σύμπαν που δεν έχουμε ξαναδεί
19 Νοεμβρίου 2018 20:05
Βγήκαν νέα trailers για το Mortal Engines και μας ταξιδεύουν αλλού!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Universal έθεσε σε κυκλοφορία καινούργια trailers για την επερχόμενη sci-fi περιπέτεια Mortal Engines όπου ένας ιδιαίτερος φουτουριστικός κόσμος ανοίγεται!

Οι κάτοικοι αυτού του σύμπαντος ζουν πάνω σε πόλεις που κινούνται στον αέρα διασχίζοντας την υφήλιο αφότου η Γη έχει καταστραφεί από ένα κατακλυσμικό γεγονός. Οι μεγαλύτερες απομυζούν τον πλούτο των μικρότερων. Το ανθρώπινο είδος κλήθηκε να συμβαδίσει στα δεδομένα που προέκυψαν με την διαδικασία προσαρμογής του να αποδεικνύεται τεράστια πρόκληση. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ο ‘Tom Natsworthy’ (Robert Sheehan), ένας νεαρός από μία περιοχή του Λονδίνου θα γνωρίσει την επικίνδυνη φυγά, ‘Hester Shaw’ (Hera Hilmar), ένα εκ διά μέτρου αντίθετο άτομο από αυτόν. Οι δυο του παρά τις διαφορές που τους χωρίζουν αποφασίζουν να κάνουν μία ισχυρή συμμαχία η οποία προορίζεται να αλλάξει την πορεία του μέλλοντος.

Το cast απαρτίζεται επίσης από τους: Hugo Weaving (The Lord of Rings films, The Hobbit movies), Ronan Raftery (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Leila George (Mother, May I Sleep With Danger?), Patrick Malahide (Game of Thrones), Stephen Lang (Avatar) και την Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιό και τραγουδίστρια, Jihae (Mars).

Ο Christian Rivers πραγματοποιεί εν προκειμένω το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, με τους Peter Jackson και Fran Walsh να έχουν επιμεληθεί από κοινού το σενάριο μαζί και με την Philippa Boyens (The Lord of the Rings trilogy), προσαρμόζοντας κατάλληλα τα κείμενα της ταινίας με βάση την ομώνυμη βραβευμένη σειρά μυθιστορημάτων του Philip Reeve.  

Το Mortal Engines αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις ελληνικές αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπονται και τα σχετικά trailer: