The Mercy trailer: Οι Colin Firth και Rachel Weisz παίζουν σε ένα βιογραφικό δράμα

Που φέρει την υπογραφή του δημιουργού από την ‘Θεωρία των Πάντων’
20 Νοεμβρίου 2018 10:01
The Mercy trailer: Οι Colin Firth και Rachel Weisz παίζουν σε ένα βιογραφικό δράμα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Screen Media Films έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο βιογραφικό δράμα The Mercy, όπου συμπρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι από την Ακαδημία, Rachel Weisz (The Constant Gardener, The Bourne Legacy, The Favourite) και Colin Firth (The King’s Speech, A Single Man, Kingsman: The Golden Circle).

Ο James Marsh μετά την Θεωρία των Πάντων, μεταφέρει στο πανί της μεγάλης οθόνης την αληθινή ιστορία του Donald Crowhurst (Colin Firth), ενός ερασιτέχνη ιστιοπλόου που το 1968 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Sunday Times Golden Globe Race με την ελπίδα να γίνει ο πρώτος άνθρωπος στα παγκόσμια χρονικά που κουμάνταρε ολομόναχος του πλοίο κάνοντας τον περίπλου της Γης χωρίς να σταματήσει πουθενά. Με ένα σκαρί σχεδόν μισοτελειωμένο, και την κατάσταση στο σπίτι και στην δουλειά του να έχει φτάσει σε οριακό σημείο, αφήνει πίσω του τα παιδιά και την σύζυγό του, Clare (Rachel Weisz), για να ζήσει την δική του περιπέτεια στον ανοιχτό ωκεανό με το πλεούμενό του, ‘Teignmouth Electron’.

 

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι David Thewlis και Mark Gatiss. Το σενάριο επιμελήθηκε ο Scott Z. Burns ο οποίος ανέλαβε μεταξύ άλλων και καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Graham Broadbent και Peter Czernin.

Η πρεμιέρα του The Mercy έχει δρομολογηθεί για μία και μόνο ειδική προβολή στις Η.Π.Α. στις 6 Δεκεμβρίου του 2018, ενώ σύμφωνα με τον IMDB στην Ελλάδα έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιούλιο . Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: