The Secret Life of Pets 2: Στο νέο trailer η Chloe είναι το βάσανο του αφεντικού της

Να είστε σίγουροι ότι δεν έχετε ιδέα τι γίνεται με τα κατοικίδιά σας όταν μένουν μόνα στο σπίτι!
19 Νοεμβρίου 2018 19:53
The Secret Life of Pets 2: Στο νέο trailer η Chloe είναι το βάσανο του αφεντικού της

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Illumination Entertainment και η Universal Pictures έθεσαν σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το The Secret Life of Pets 2, δηλαδή το sequel της ομώνυμης animated περιπέτειας που έγινε blockbuster το 2016 με τα αξιολάτρευτα, σκανταλιάρικα ζωάκια της να έχουν μπει από τότε στην καρδιά μας!

Εν προκειμένω, ένα από αυτά, η κατεργάρα ψιψίνα ‘Chloe’ (Lake Bell) απ’ ό,τι φαίνεται είναι πανέτοιμη να συμμετέχει στο φρέσκο κεφάλαιο της ιστορίας που αναμένεται να ανοίξει μέσα στο 2019! Έτσι λοιπόν, δεν αφήνει σε ησυχία την ιδιοκτήτριά της ειδικά τα πρωινά, επιφυλάσσοντάς της ένα βάρβαρο ξύπνημα. Καθώς η γατούλα βρίσκεται σε μία τρελή υπερδιέγερση, η γυναίκα παλεύει έστω και με λίγο catnip να την ηρεμήσει και έτσι η ‘Chloe’ προσωρινά τουλάχιστον μοιάζει να είναι σε μία τόσο ζεν φάση που θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε!

Φυσικά, τα μέλη του αυθεντικού cast επανέρχονται για να δανείσουν τις φωνές τους στις γνώριμες παιχνιδιάρικες και γεμάτες χάρη φιγούρες του φιλμ για τις οποίες ένα πράγμα είναι βέβαιο: έχουν μυστική ζωή που την απολαμβάνουν στα άκρα όταν τα αφεντικά τους λείπουν από το σπίτι!

Οπότε οι Kevin Hart, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Ellie Kemper, Lake Bell, Hannibal Buress, Bobby Moynihan, και ο Dana Carvey επιστρέφουν δυναμικά, με τους Harrison Ford, Patton Oswalt, Tiffany Haddish, Nick Kroll, και Pete Holmes να αποτελούν τις νέες προσθήκες του project.

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Brian Lynch (Minions) ενώ για ακόμη μία φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Chris Renaud (Despicable Me movies, Dr. Seuss’ The Lorax).

To The Secret Life of Pets 2 έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 7 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: