Once Upon A Deadpool official trailer: Ο Ryan Reynolds ετοιμάζεται για τη Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια του

Και ο Deadpool ακονίζει το κοφτερό, κάφρικο, χιούμορ του
19 Νοεμβρίου 2018 16:31
Once Upon A Deadpool official trailer: Ο Ryan Reynolds ετοιμάζεται για τη Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια του

Το Deadpool 2 θα επανακυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο σε μια "κατάλληλη για όλους" PG-13 βερσιόν του ενόψει της εορταστικής περιόδου. Για αυτό και η 20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer της επανακυκλοφορίας που φέρει τον τίτλο "Once Upon A Deadpool" με τον Ryan Reynolds και το alter ego του τον Deadpool να διηγείται μέσα από ένα παιδικό βιβλίο τα γεγονότα του sequel, παρέα με τον Fred Savage, ο οποίος είναι κατά κάποιον τρόπο η νέα προσθήκη του cast. 

Μάλιστα, γυρίστηκαν μεταξύ τους αρκετές νέες σκηνές που κλείνουν το μάτι στην ταινία του Savage όπου πρωταγωνίστησε, το The Princess Bride του 1987.

Το αξιοσημείωτο με την επανακυκλοφορία της ταινίας του David Leitch είναι πώς $1 από κάθε εισιτήριο θα δοθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό Fudge Cancer -που θα αλλάξει το όνομα του από F*ck Cancer για τις 12 ημέρες προβολής της. Αυτή ήταν άλλωστε και η επιθυμία του Reynolds για να πει το "ναι" σε μια PG-13 έκδοση του άλλοτε ακατάλληλου για ανήλικους, Deadpool. 

Το Once Upon A Deadpool θα προβάλλεται από τις 12 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους των ΗΠΑ.