I Am Paul Walker trailer: Ένα ντοκιμαντέρ που τιμά την μνήμη του σταρ του "Fast & Furious"

Και αποκαλύπτει λιγότερο γνωστές πτυχές της ζωής του Paul Walker
17 Νοεμβρίου 2018 19:11
I Am Paul Walker trailer: Ένα ντοκιμαντέρ που τιμά την μνήμη του σταρ του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer του επερχόμενου ντοκιμαντέρ I Am Paul Walker το οποίο είναι αφιερωμένο στον άνδρα που ενσάρκωσε τον ‘Brian O'Conner’, τον πρωταγωνιστή των φιλμ The Fast and the Furious, Paul Walker.

Ο πρόωρα χαμένος ηθοποιός υπήρξε ένα από τα πολύ δημοφιλή και προσφιλή πρόσωπα του Hollywood αλλά και ένα ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο και δραστήριο άτομο απέναντι σε ανθρωπιστικά και περιβαλλοντολογικά προβλήματα. Όσοι ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί του αναγνωρίζουν ότι ήταν ένας πολύ αγαπητός συνάδελφος, ενώ σε πιο προσωπικό επίπεδο η οικογένεια και οι πιο στενοί του φίλοι καταθέτουν μπροστά στον κινηματογραφικό φακό διάφορες εμπειρίες για πλευρές της προσωπικότητάς του που είχε κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι λοιπόν, μιλούν οι οικείοι του μέσα και από αντίστοιχο καταγεγραμμένο υλικό που δεν είχε προβληθεί ποτέ ξανά για τον ίδιο. Μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται πόσο τρυφερός πατέρας και σύζυγος υπήρξε, αλλά ο υποδειγματικός επαγγελματισμός του όσον αφορά την καριέρα του. Πέρα από την αδυναμία που είχε στην κόρη του, του άρεσε να αφιερώνει χρόνο και στο να κάνει surfing και να συμμετέχει σε αγώνες δρόμων, ενώ ήταν αξιοσημείωτη η ενεργοποίησή του ως προς την προστασία της θαλάσσιας ζωής τόσο πολύ ώστε να υποστηρίζει ανάλογες κινήσεις και πρωτοβουλίες από ΜΚΟ, όπως π.χ. το Reach Out Worldwide.

Να θυμίσουμε εδώ ότι στις 30 Νοεμβρίου του 2013 ο Paul Walker απεβίωσε σε ηλικία 40 χρόνων, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Santa Clarita, της California μαζί με τον φίλο του, Roger Rodas ο οποίος επίσης σκοτώθηκε.

Την σκηνοθεσία του project υπογράφει  ο δημιουργός Adrian Buitenhuis (I Am Heath Ledger, I Am Sam Kinison) μαζί με τον παραγωγό Derik Murray. Τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής του όλου εγχειρήματος ανέλαβαν οι Jon Slusser και Jaimee Kosanke για την Network Entertainment.

Η αυλαία για το I Am Paul Walker άνοιξε στις Η.Π.Α. από την Paramount Network  στις 11 Αυγούστου του 2018, ενώ πλέον το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο και σε υπηρεσία VOD από τις 30 Νοεμβρίου του 2018 ημερομηνία κατά την οποία συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τον θάνατό του Paul Walker. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: