The Informer trailer: Ο Joel Kinnaman πρωταγωνιστεί στο νέο αστυνομικό θρίλερ του Andrea Di Stefano

Και ακολουθεί ένα δύσκολο μονοπάτι που τον διχάζει κάπου ανάμεσα στο FBI και στην μαφία
17 Νοεμβρίου 2018 19:06
The Informer trailer: Ο Joel Kinnaman πρωταγωνιστεί στο νέο αστυνομικό θρίλερ του Andrea Di Stefano

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Aviron Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό-κατασκοπευτικό δράμα The Informer του Andrea Di Stefano, όπου σε κεντρική ερμηνεία βλέπουμε τον Joel Kinnaman (Altered Carbon, Suicide Squad, House of Cards). Το φιλμ αντλεί υλικό από το βιβλίο “Three Seconds των Anders Roslund και Börge Hellström ενώ το σενάριο έχει προσαρμόσει κατάλληλα ο Matt Cook.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στον ‘Pete Koslow’ (Joel Kinnaman), έναν απόστρατο αξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων ο οποίος φυλακίζεται μετά από μία σκληρή μάχη που δίνει για να προστατέψει την σύζυγό του (Ana de Armas). Τον προσεγγίζουν λοιπόν, δύο στελέχη του FBI (Rosamund Pike, Clive Owen) και του προτείνουν να συνεργαστεί μαζί τους ως πληροφοριοδότης ώστε να αφεθεί νωρίτερα ελεύθερος. Η αποστολή που του αναθέτουν είναι να εξουδετερώσει τον πιο ισχυρό νονό του υποκόσμου στην Νέα Υόρκη, που τον αποκαλούν ως ο “Στρατηγός”.

Όταν όμως σε αυτή την επιχείρηση σκοτωθεί και ένας μυστικός πράκτορας του NYPD, ο ήρωας θα βρεθεί ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά των ομοσπονδιακών και των συμμοριών. Ο “Στρατηγός” στέλνει πίσω στην φυλακή τον ‘Koslow’ για να ξεκινήσει εκεί κρυφά συναλλαγές που έχουν να κάνουν με διακίνηση ναρκωτικών. Το FBI του καθιστά σαφές ότι πρέπει να εξακολουθήσει να παίζει σε διπλό ταμπλό αν θέλει να τηρήσουν την μεταξύ τους συμφωνία. Πλέον, ο Koslow ταλανίζεται από ένα άκρως επικίνδυνο δίλημμα το οποίο καλείται να διαχειριστεί οργανώνοντας το δικό του σχέδιο σωτηρίας για εκείνον και την οικογένειά του ενώ στο κατόπι του έχει να τον κυνηγούν από τη μία σκληροπυρηνικοί εγκληματίες και από την άλλη το FBI.

Η πρεμιέρα του The Informer έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 22 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: