Buffalo Boys trailer: Η συμμετοχή της Σιγκαπούρης για τα Όσκαρ είναι ένα δυνατό western

Με σκηνικά βγαλμένα από την Άγρια Δύση, αδίστακτους πιστολέρο και γερές δόσεις βίας
15 Νοεμβρίου 2018 14:59
Buffalo Boys trailer: Η συμμετοχή της Σιγκαπούρης για τα Όσκαρ είναι ένα δυνατό western

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη western περιπέτεια εκδίκησης Buffalo Boys του Mike Wiluan , δηλαδή την επίσημη πρόταση της Σιγκαπούρης για τα Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Απ’ ότι φαίνεται το ασιατικό σινεμά επενδύει και σε θεματικές που έχουν να κάνουν με την Άγρια Δύση, κάτι που είδαμε και το 2008 με το action φιλμ The Good, the Bad, the Weird του Kim Jee-woon. Εν προκειμένω ο Mike Wiluan ο οποίος είναι γνωστός για τις δουλειές του ως παραγωγός στο Hitman: Agent 47 και στο Crazy Rich Asians, επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός στον χώρο της κινηματογράφησης με ένα προσεγμένο concept αρκετά πιο βίαιο και σκοτεινό.

 

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται χρονικά τον 19ο αιώνα σε ένα μικρό ινδονησιακό χωριό όπου λαμβάνει χώρα μία ανηλεής σφαγή, καθώς και η δολοφονία του Sultan Hamza από τον Captain Van Trach και τους Ολλανδούς στρατιώτες του. Τα παιδιά και ο αδερφός του δολοφονηθέντος, ‘Jamar’, ‘Suwo’ και ‘Arana’ αντίστοιχα, τρέπονται σε φυγή για να γλιτώσουν και κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι φτάνοντας στην Άγρια Δύση. Αφού εργάζονται ως εργάτες σε σιδηρόδρομο και έχουν πλέον μυηθεί στον τρόπο ζωής των ντόπιων, ο θείος τους θυμάται τα περασμένα και τους προτρέπει να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους και να εκδικηθούν για τον θάνατο του πατέρα τους.

Όταν επιστρέφουν στην γενέτειρά τους κηρύττουν ένα αμείλικτο ανθρωποκυνηγητό στους εχθρούς τους  ενώ κατά την διάρκεια της αποστολής τους αυτής γνωρίζονται με ορισμένους χωρικούς, συμπεριλαμβανομένης και της ‘Kiona’, της όμορφης επαναστάτριας κόρης του αρχηγού της κοινότητας, με την οποία ο ‘Suwo’ έρχεται πιο κοντά. Σύντομα οι δρόμοι των ηρώων διασταυρώνονται με εκείνον του σατανικού ‘Van Trach’ ο οποίος εξακολουθεί να ασκεί τον τρομακτικό του έλεγχο στην περιοχή. Ένας σκληρός αγώνας για δικαίωση ξεκινάει και όλα θα κριθούν εκεί.

Το cast απαρτίζουν οι: Yoshi Sudarso, Ario Bayu, Pevita Pearce, Tio Pakusadewo, Conan Stevens, και Reinout Bussemaker.

Το Buffalo Boys αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 11 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: