Wonder Park trailer: Αυτό το θεματικό πάρκο δεν το έχετε ξαναδεί ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα!

Και υπόσχεται να σας μαγέψει χαρίζοντάς σας μία αλησμόνητη εμπειρία
17 Νοεμβρίου 2018 15:06
Wonder Park trailer: Αυτό το θεματικό πάρκο δεν το έχετε ξαναδεί ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Paramount Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer του Wonder Park, της φρέσκιας animated μυθοπλασίας με ζωάκια που θα συνεπάρει μικρούς και  μεγάλους σε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι με φόντο ένα θεματικό πάρκο που όμοιό του δεν υπάρχει!

Η ταινία εστιάζει στην ‘June’, ένα δωδεκάχρονο κορίτσι που βρίσκει τυχαία ένα ξεχασμένο θεματικό πάρκο το οποίο λέγεται “Wonderland” και κάποτε είχε γνωρίσει λαμπρές μέρες με παιχνίδια και ξέφρενη διασκέδαση για τους μικρούς του επισκέπτες. Ξαφνικά όλα μοιάζουν σαν να ξυπνούν από έναν λήθαργο και το μέρος πάλι αρχίζει να σφύζει από ζωή. Οι χώροι του γεμίζουν για ακόμη μία φορά με κόσμο και τα διάφορα ζώα του που μπορούν και μιλούν, υποδέχονται το πλήθος με εύθυμη διάθεση και πολύ κέφι.

Εν προκειμένω ακούγονται οι φωνές των: Brianna Denski, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis, John Oliver, Ken Jeong, Matthew Broderick, Kath Soucie, και ο Norbert Leo Butz.

Το σενάριο επιμελήθηκαν οι Josh Appelbaum και André Nemec, οι συνδημιουργοί του Zoo του CBS. Η αυλαία για το Wonder Park έχει οριστεί να ανοίξει στις Η.Π.Α. για τις 15 Μαρτίου του 2019.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: