To Venom ξεπέρασε το Justice League στο box office

Τα πήγε καλά εμπορικά παρά τις χλιαρές κριτικές
12 Νοεμβρίου 2018 08:54
To Venom ξεπέρασε το Justice League στο box office

Συνεχίζει να ξεπερνά τις προσδοκίες το Venom όσον αφορά την εμπορική του πορεία, παρά την ιδιαίτερα χλιαρή αποδοχή που είχε από τους κριτικούς, με αποτέλεσμα το metascore του να έχει πέσει στο 35. Μέσα από το Box Office Mojo μαθαίνουμε ότι το Venom ξεπέρασε το Justice League στο παγκόσμιο box office με εισπράξεις που ξεπερνούν τα $673 εκατομμύρια. Η ανσάμπλ ταινία της DC Films έβγαλε τελικά 15 εκ. δολάρια λιγότερα από το φιλμ με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy -για την ακρίβεια $657 εκατομμύρια- και ακόμη προβάλλεται σε αρκετούς κινηματογράφους ανά τον κόσμο, έχοντας παραπάνω από ένα μήνα στις αίθουσες. 

Η anti-hero ταινία της Sony Pictures αποδείχθηκε εμπορική επιτυχία παρά τον όλο αρνητικό απόηχο της πρεμιέρας της, δείχνοντας ότι την τελευταία λέξη για την επιτυχία ή όχι ενός δημιουργήματος θα την πει το κοινό. Πλέον κοντεύει να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα $700 εκατομμύρια εισπράξεων. 

Μεγαλύτερη διεθνής επιτυχία, βάσει αριθμών box office, αποδείχθηκε το Venom, με $467 εκ. έναντι $428 εκ. του Justice League. Αντίθετα, το φιλμ του Zack Snyder έβγαλε περισσότερα εντός ΗΠΑ με $229 εκ. έναντι $206 εκ. του Venom.